| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krasimir
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 18:34 Заглавие: Към метълите... Marilyn Manson в България!!! |
| |
|
Неотдавна се разбра че метъл звездата Marilyn Manson ще пее (вика,крещи,реве...) на 4-ти Юли в София... (забравих кой стадион) ...
Макар да няма информация в сайта му:
http://www.marilynmanson.com/tour/index.html
че ще пее в България, сигурно е че щял да дойде...
Наистина съм му голям фен и харесвам някои песни... различен art и голям шемет е тоя
Много бих искал да отида на концецерта, но...
първо едва ли ще мога да се сдобия с билет, тъй като не съм от София...
Второ възниква и проблем с нощуването...
Някой от форума споделя ли виждането ми за него и има ли си напредстава колко лева ще е билета...
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
toko
Регистриран на: 28 Май 2005 Местожителство: София (иначе от Казанлък)
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 18:35 Заглавие: |
| |
|
Ще ме прощаваш ама айде този да не е баш метъл. Инак ще трябва да си задраскам половината минало  _________________ Glory Glory Man United
toko's fishing blog |
|
|
 |
krasimir
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 18:38 Заглавие: |
| |
|
| toko написа: | Ще ме прощаваш ама айде този да не е баш метъл. Инак ще трябва да си задраскам половината минало  |
къФто и да е... Нали има хора, които го слушат...  |
|
|
 |
Алеко
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 18:38 Заглавие: |
| |
|
Красимирчо, ако си намериш билет, ще ти уредя нунянето. _________________ Призовавам всеки, който може, да дарява кръв! Наистина спасява живот, думам ви от личен опит. |
|
|
 |
Coarseman
Регистриран на: 17 Дек 2004 Местожителство: Globetrotter wannabe...
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 19:18 Заглавие: |
| |
|
Хъмммммм,чаак пък метъл бате,нема такова нещо.
Тва за мен е некъв глем-рок докаран до крайности по отношение на визуалните ефекти.
А музиката му е нещо като ранния Дейвид Боуи,само че в леко хард вариант.
Хехеххх,току що чух от жена ми следния коментар:ми може да отидем,той на концерта няма да се вижда много
А защо да не можеш да си намериш билети?Къде ше е концерта?Мислиш че ше има тълпи от фенове ли?
ПъСъ:Ааауууууу,сега видях подробности: 4 юли ст.Академик,заедно с (внимание): Тайп Оу Негатив,само заради тях може да е идейно да скокнем. _________________ Задобрявате ваща мама!!!
Всичко важно умря вчера... |
|
|
 |
Ivan VP
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 20:22 Заглавие: |
| |
|
Корс, това би трябвало да е индъстриъл метъл
Принципно Мейсън/ Уорнър/ и Рамирес/ бивш басист/ са приятели на Трент Резнър от Девт инчовите нокти. Кой с квито се събере такъв се затвърждава....  _________________ Телевизорът е негатив! - Сергей Шнуров |
|
|
 |
Coarseman
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 20:39 Заглавие: |
| |
|
| Ivan VP написа: | Принципно Мейсън/ Уорнър/ и Рамирес/ бивш басист/ са приятели на Трент Резнър от Девт инчовите нокти. Кой с квито се събере такъв се затвърждава....  |
Да бе,тва го знам,той Резнър на кого ли не е познат/приятел и на кого ли не е повлиял.
Просто на мен гласа на Менсън поне докато го слушах де,пък и музикалния стил адски мноо ми напомняха Боуи,затва така го формулирах,иначе крека бая повече,та мое и индъстриъл да е..... _________________ Задобрявате ваща мама!!!
|
|
 |
babydoctor
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 20:50 Заглавие: |
| |
|
| toko написа: | Ще ме прощаваш ама айде този да не е баш метъл. Инак ще трябва да си задраскам половината минало  | Ми...аз цялото, като изключа мацките...  _________________ Ако не поемаме рискове в живота, цената понякога е по-висока... |
|
|
 |
Ivan VP
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 20:51 Заглавие: |
| |
|
| Coarseman написа: | | Ivan VP написа: | Принципно Мейсън/ Уорнър/ и Рамирес/ бивш басист/ са приятели на Трент Резнър от Девт инчовите нокти. Кой с квито се събере такъв се затвърждава....  |
Да бе,тва го знам,той Резнър на кого ли не е познат/приятел и на кого ли не е повлиял.
Просто на мен гласа на Менсън поне докато го слушах де,пък и музикалния стил адски мноо ми напомняха Боуи,затва така го формулирах,иначе крека бая повече,та мое и индъстриъл да е..... |
Корс само предположение бе човек. Инак връзката м-ду Мейсън и Бауи я прави Дейвд Линч в "Изгубената магистрала".
П.С.
Инак има връзка м-ду турнето на Депеш Мод миналото лято и мухарският риболов на Дейвди Геън в БГ и по точно на Панега. Впоследствие е описан и случай на друг елемент от групата Мартин Гор дебенеш царвеоливадски кефачета, жужейки си "Енджой дъ сайлънс"  _________________ Телевизорът е негатив! - Сергей Шнуров
Последната промяна е направена от Ivan VP на Пон Май 07, 2007 20:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Христо Златев
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 20:56 Заглавие: |
| |
|
| toko написа: | Ще ме прощаваш ама айде този да не е баш метъл. Инак ще трябва да си задраскам половината минало  |
Много добре казано, абсолютно важи и за мен. Този екземпляр ( Менсън) няма нищо общо с некомерсиялната метъл музика. |
|
|
 |
Coarseman
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 20:58 Заглавие: |
| |
|
| Ivan VP написа: | Корс само предположение бе човек. Инак връзката м-ду Мейсън и Бауи я прави Дейвд Линч в "Изгубената магистрала".  |
ОК бе бате,винаги е приятно да стане въпрос за музика,а Лост Хайуей е НЕЧОВЕШКИ филм!
Прочее гледал ли си "Highway 66"? _________________ Задобрявате ваща мама!!!
|
|
 |
Ivan VP
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 20:59 Заглавие: |
| |
|
| Тачо написа: | | toko написа: | Ще ме прощаваш ама айде този да не е баш метъл. Инак ще трябва да си задраскам половината минало  |
Много добре казано, абсолютно важи и за мен. Този екземпляр ( Менсън) няма нищо общо с некомерсиялната метъл музика. |
Ми освен Мейсън вижте и втората група. Ако те не са МЕТЪЛ кои други? _________________ Телевизорът е негатив! - Сергей Шнуров |
|
|
 |
Христо Златев
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 21:06 Заглавие: |
| |
|
Ааа, а така, втората група е друга бира(дето има една дума), която много уважавам . |
|
|
 |
fero
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 22:13 Заглавие: |
| |
|
За Менсън не знам, но на IRON MAIDEN как ще избия дъските просто не е истина.Голям кеф ще е.Имам си билетче от месец и си го стискам гачели е семейното имане.Сега остава и АС/DC да дойдат и тогава ми гледайте сеира, как дърто куче клати череп до откат.За мен това е истинския метъл и хард рок. _________________ Хвалу и клевету приемли равнодушно,
И не оспоривай глупца.
А.С. Пушкин
(Exegi monumentum 1836) |
|
|
 |
daniel krilov
Регистриран на: 21 Яну 2005 Местожителство: София /иначе от Бацова Махала/
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 8:14 Заглавие: |
| |
|
Ей тоя е голяма гад няма ли кой да го застреля или да го отрови с нещо по-силничко ма тая гад и наркотиците немогат да го приключат сметай гад лесно не мре
Краси извинявай ма темата за Мис морун ми харесва повече  _________________ http://www.mouche-fr.com/
troutbum
Видри, видри,видри........
Daniel Krilov, Fishing club Old Otters – Sofia, Bulgaria
Най-мразим пораснали лузари
www.starividri.org |
|
|
 |
|