дънен монтаж

Няма значение дали го ловите от брега, от лодка на влачене или на кльонк, удари ли ... адреналинът е на макс ;)
Аватар
Crazy_fishing
Мнения: 11
Регистриран на: Пон Авг 04, 2008 11:49

дънен монтаж

Мнениеот Crazy_fishing » Пон Авг 04, 2008 20:16

Изображение


какъв стръв да слагам на монтажа на снимката, и на плувка или на дъно да хвърлям


колеги всеки да каже мнението си...

ако знаете друг монтаж моля пишете...наслука...

Tapeta

Мнениеот Tapeta » Пон Авг 04, 2008 22:14

Това,което си извадил като монтаж е за по-голяма стръв-по точно риба.Единичната кука се забива за устата,Втората тройка за гърба и третата за опашката.Това се прави с цел от където да я подхване голямата риба сома-някои от куките да се лепнат в устата му.Този монтаж не е удачен за твоя вид риболов.
Обаче аз не разбирам много от него.Тука има доста колеги,които макар и да ловят само на спиннинг знаят доста.Попитай ги тях.Надявам се да бъдат отзивчиви.В никакъв случай,не използвай мренка за стръв.Тогава си бракониер.

Аватар
Crazy_fishing
Мнения: 11
Регистриран на: Пон Авг 04, 2008 11:49

Мнениеот Crazy_fishing » Пон Авг 04, 2008 22:51

Tapeta написа:Това,което си извадил като монтаж е за по-голяма стръв-по точно риба.Единичната кука се забива за устата,Втората тройка за гърба и третата за опашката.Това се прави с цел от където да я подхване голямата риба сома-някои от куките да се лепнат в устата му.Този монтаж не е удачен за твоя вид риболов.
Обаче аз не разбирам много от него.Тука има доста колеги,които макар и да ловят само на спиннинг знаят доста.Попитай ги тях.Надявам се да бъдат отзивчиви.В никакъв случай,не използвай мренка за стръв.Тогава си бракониер.мерси много за информацията...


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 4 и 0 госта