| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Мунчо
|
Пуснато на: Нед Фев 07, 2010 21:30 Заглавие: Откриване - 06.02.2010 |
| |
|
Тъй като никой не иска да сподели впечатления и снимки от вчерашното събитие, ще си позволя аз да бъда първи. Вчера с моите приятели от клуб "Стари видри" и симпатизанти открихме пъстървовия риболов. По-скоро основната цел на събитието беше да се срещнем и прекараме деня в приятна компания - нещо, което лично аз очаквах цяла седмица с детинско нетърпение.
Пътуването към реката в компанията на Павката, Мишко и Стоян протече неусетно бързо и малко след осем часа с трескаво вълнение гласяхме такъмите си. Реката примамливо шумолеше и в мразовитото утро над водата се стелеше пара. Започнахме да ловим и на колегите които редовно посещават тази дестинация имнаправи впечатление ниското ниво и сравнително високата прозрачност на водата. На тези фактори беше отдадено и сравнително скромното материално изражение, в съчетание разбира се и с манифестацията от нетърпеливи риболовци. На муха определено се хванаха доста повече рибки, отколкото на спининг. Аз лично наблегнах на риболов с микоклатушки и имах удар от едра риба, която стоеше в спокойната вода зад един въртоп до отсрещния бряг. С удрянето обаче тя светквично се завря в една камара клонаци, откъдето м-р Тод спаси поне примамката ми. Малко по-късно точно на същото място и той закачи голяма риба на муха, предполагам тази, която изпуснах аз, но тя отново излезе победител в спортсменския двубой - напълно заслужено. Аз се качих нагоре, за да видя и други непознати за мен до този момент места, където не пропуснах възможността да напълня единия си ботуш с вода - нещо на което не отдадох значение - много глупава постъпка от моя страна, както ми казаха впоследствие и лечителите, още повече, че толкова колеги ми предложиха сухи дрехи, но предпочетох да се разхождам с дрехи на ледена кора, та сега кракът ми е с измръзване, все едно че съм се качвал на Еверест...
Та в общи линии, след още известно време риболов, се отказах да продължавам. Не толкова поради липсата на интерес от страна на рибките, колкото заради студа, който буквално на всяко хвърляне обледеняваше водачите и следваше досадно размразяване, а освен това всички метални части по макарата лепнеха по пръстите - не твърде приятно усещане. Поприказвах навръщане с познати и непознати колеги по брега и се отправих към притяелите, които вече се бяха ориентирали към основната част от мероприятието. Във весела и хубава компания времето мина неусетно, независимо от силния снеговалеж и минусовите температури. Имаше всякакви сортове антифриз, кой от кой по-хубав, всякакви скари и най-вече - свестни люде. Конкретни имена няма да споменавам, за да не изпусна незаслужено някой. Щастлив съм, че се запознах с нови познати, имах възможност да пийна с други, които познавах виртуално и да се заредя с положителни емоции. Жалко само, че не успяхме да хванем някоя риба за пред "Хоби" ТВ, обаче капото върви ръка за ръка с риболова в нашата действителност.
И накрая искам специално да поздравя всички знайни и незнайни донкихотовци, които напук на хорското дебелоочие и криворазбрана моралност предпочетоха послушно и като по-глупави да изчакат края на забраната, за да практикуват законосъобразно и кротко заниманието си. Явно не ще са много, като се има предвид какви алеи бяха отъпкани край бреговете от знайни и незнайни капацитети, вършали на спокойствие докато рибите се размоножават...
Надявам се, че ще бъдат споделени и още снимки и впечатления - знам, че има интересни такива.
 _________________ Нямам ни една "икура", вече ми не става... шнура!
"Интелигентен младеж иска да се запознае с хубаво момиче, което ще го разбере и ще му прости"
www.starividri.org
http://www.ul-casta.ru |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
joro_olyмпус
Регистриран на: 08 Окт 2005 Местожителство: Част от седмицата в София
|
Пуснато на: Нед Фев 07, 2010 22:12 Заглавие: |
| |
|
Мда, Баджо не можа да си отрине колата и пътя от тях до нас не беше изчистен. Та язък за ранното ставане, пиене на кафе в тъмното. Сега се замислям, че и сам можех да дойда, ама все пак се бяхме уговорили компанията.
Нищо и следващи уикенди се задават - без точно следващият, че и той ще е същият. Жалко, че не се видяхме за сефте, но това предстои. Арно сте изкарали! |
|
|
 |
maranzika
|
Пуснато на: Нед Фев 07, 2010 22:26 Заглавие: |
| |
|
Муня,само да ми оправят колата и ще те водя.  _________________ Kentavar :
Ако си мислещ и коректен към заобикалящата среда риболовец, това хоби Спининга ще ти носи невероятно удоволствие и хармония.
http://starividri.org/ |
|
|
 |
Мунчо
|
Пуснато на: Нед Фев 07, 2010 22:29 Заглавие: |
| |
|
Ще идем пак! За мен ще е удоволствие, Илияне! _________________ Нямам ни една "икура", вече ми не става... шнура!
"Интелигентен младеж иска да се запознае с хубаво момиче, което ще го разбере и ще му прости"
www.starividri.org
http://www.ul-casta.ru |
|
|
 |
ecoplast
|
Пуснато на: Нед Фев 07, 2010 22:37 Заглавие: |
| |
|
Ице, убави снимки между другото кои ти бяха симпатизантите?  _________________ "С други думи, рибата крие веществени доказателства под всичките мишници на своите люспи, че някога хората са били пристанища. Пясъкът цяло лято събира отпечатъци и все попада на грешни следи" из хрониките на Лемурия |
|
|
 |
sestrata
|
Пуснато на: Нед Фев 07, 2010 23:08 Заглавие: |
| |
|
Невероятен уикенд, който дълго планирахме. Преживяването си заслужаваше десетте часа път. Повече думи са излишни - имаше от всичко /и риби /
 _________________ ***www.starividri.org***
Fear NO Fish |
|
|
 |
quietriot
Регистриран на: 23 Фев 2007 Местожителство: СОФИЯ/лятото- ЯМБОЛ на Тунджа
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 6:14 Заглавие: |
| |
|
Грях ти на душата Муня , пуснал съм линк още в събота вечерта за галерията с 80 снимки, а вчера качих и малко в темата
баси как мъ игнорира това момче.
П.П Водача на моя Кардифф си е нормален
те го линка пак:
Подробно в снимки от днес
http://gallery2.deephorizon.net/v/quietriot/2342/
Тодор се постара да ни пощрака , кой каквото си харесва да го сваля
който иска да слага още да се бори  _________________ Таралежът е птица упорита-
без да го ритнеш не излита! |
|
|
 |
баш майстора
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 10:03 Заглавие: |
| |
|
бачо павле
ти къде се беше покрил че не можах да те видя/пипна
само се чуваха некви слухове за твойто присъствие и хваната риба  |
|
|
 |
quietriot
Регистриран на: 23 Фев 2007 Местожителство: СОФИЯ/лятото- ЯМБОЛ на Тунджа
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 10:20 Заглавие: |
| |
|
те го де ма е много секюрити маскиран , като слезнаха от фиата в на чалото иаз не го познах
тука се фука с пастървата  _________________ Таралежът е птица упорита-
без да го ритнеш не излита! |
|
|
 |
wertus
|
|
|
 |
sestrata
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 11:10 Заглавие: |
| |
|
| баш майстора написа: |
бачо павле
ти къде се беше покрил... |
Разконспирираха ма веке, бачовото...
Ай ся малко ЛАЙВ-ШОУ _________________ ***www.starividri.org***
Fear NO Fish |
|
|
 |
баш майстора
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 11:13 Заглавие: |
| |
|
тва ще да е било след като сме си тръгнали щото нито тебе нито мунчака видох на тая "оперативка"
здраве да е!  |
|
|
 |
mitioto
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 11:39 Заглавие: |
| |
|
Страшни сте... А аз кукувах сам. Следващия път ще се доцуцам и аз...
Поздрави _________________ "...Я те пцуем, ти ме моташ
две мази компоти,
саламура, задник потен
я те пцуем, пцуем те животе!
...Я те пцуем, ти ме дъвчеш,
вафлите са пресни
я се дуем, ти се дръвчиш
създърма у вестник!" |
|
|
 |
jdbc
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 11:57 Заглавие: |
| |
|
Манини златни, открили сте добре гледам ... есенно-зимната колекция на месокомбината и винпроМа
Хубави екземпляри - мазни,холестеролни и препечени - евала _________________ *** Мухарката си е направо "атомно оръжие" срещу спининга ***
*** In God We Trust. All others must submit X.509 certificate. *** |
|
|
 |
Fisherman66
|
|
|
 |
|