Калкан на скара
Публикувано на: Вто Ное 22, 2005 13:50
Продукти : един калкан, 250гр.зехтин, 4-5зърна бахар, една връзка пресен девисил, един лимон, щипка сол.
Приготовление:обезкостявате калкана така че да се получат четири пъжоли, нареждате ги в подходящ съд и ги заливате с зехтина в който предварително сте добавили бахара, нарязания девисил, сока от лимона и солта.След като престой в хладилника 12-24ч.го печем на не много силна скара първо от към кожата когато месото се постегне може да го обърнете внимателно и след десетина петнадесет минути рибата е готова за консумация.Добър апетит
Приготовление:обезкостявате калкана така че да се получат четири пъжоли, нареждате ги в подходящ съд и ги заливате с зехтина в който предварително сте добавили бахара, нарязания девисил, сока от лимона и солта.След като престой в хладилника 12-24ч.го печем на не много силна скара първо от към кожата когато месото се постегне може да го обърнете внимателно и след десетина петнадесет минути рибата е готова за консумация.Добър апетит