Един чеченец отишъл за риба в промеждутъка между боевете. Хванал златната рибка и тя му казала, че ако я пусне, ще му изпълни три желания. Пуснал я чеченеца и започнал с желанията:
- Искам мойте братя бойци да отидат в Швеция.
След известно време дошло ред на второто желание:
Третото не се различавало изобщо:
На златната рибка и станало любопитно и решила да попита:
- А бе, какво толкова има в Швеция?
А чеченеца отговорил:
- А, нищо. Там е спокойно. Обаче по пътя минаваме през Москва, а там да знаеш какво ставаа ...
Здравейте колеги , имам въпрос към тези от вас , които са ходили на риба във Норвегия . Юни и юли тази година ще ходя във Берген по работа и искам да си уплътня свободното време със любимото си хоби. За последно съм бил там 2001 година и съм ходил за риба разбира се , но тогава бях абсолютен новобранец. Въпреки това съм хващал риби . Там се лови почти само със блесни . И във морето и по сладководните езера които са във изобилие из цяля Норвегия. Та молбата ми към вас е за малко повече информация относно блеснарския риболов там. Във BG не съм практикувал риболов със изкуствени примамки , та това ми е слабата страна от риболова. Ще съм много благодарен ако някой ме осветли за този вид риболов във Норвегия. Благодаря предварително на всички които вземат отношение по този въпрос във форума !
Потребители разглеждащи този форум: swyfti и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения