FISHING MANIA| НОВИНИ| ОБЯВИ| КАТАЛОГ| АНКЕТИ| КАЛКУЛАТОРИ| ФОРУМ| МАГАЗИН| ТОМБОЛА| инфоПанел
ФОРУМИЗа нас | Контакти | Реклама
* Въпроси/Отговори Дата и час: Вто Юли 29, 2014 15:43

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Трохи от хляб
МнениеПубликувано на: Пон Фев 27, 2012 1:51 
Аватар

Регистриран на: Чет Мар 04, 2010 2:08
Местоположение: LUDNICATA
Статус: Offline
Здр. колеги.Имам едно питане относно трохите от хляба-понеже имам възможност и вземам отпадъчни трохи от рязането на хляба във една фурна...Та въпросът ми е трябва ли трохите да се препекът пак за да станат по трайни за съхранение.И ако се препекът дали ще станат по ароматни и т.н..Какво е вашето мнение...мерси.

_________________
фен клуб -скобар


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трохи от хляб
МнениеПубликувано на: Пон Фев 27, 2012 11:02 
Аватар

Регистриран на: Нед Фев 20, 2005 2:17
Местоположение: Кюстендил
Статус: Offline
Трохите са предимно от кората и държат с месеци без да им стане нещо, стига да не ги задушиш в съда или да ги намокриш. Чувал от зебло е подходящ за съхранение.

_________________
С внимание към детайлите


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трохи от хляб
МнениеПубликувано на: Пон Фев 27, 2012 12:14 

Регистриран на: Пон Окт 04, 2010 17:30
Статус: Offline
Трохите до колкото знам са два вида - тежки и леки. Леките плуват и са подходящи за река, а тежките седят на дъното. За да станат тежки един колега ги пръска с пулверизатор и след това ги запича....

_________________
http://www.fotosviat.bg


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трохи от хляб
МнениеПубликувано на: Съб Мар 03, 2012 10:56 
Аватар

Регистриран на: Нед Авг 02, 2009 14:12
Местоположение: Смолян
Статус: Offline
topsoft написа:
За да станат тежки един колега ги пръска с пулверизатор и след това ги запича....

А какво има в пулверизатора?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трохи от хляб
МнениеПубликувано на: Съб Мар 03, 2012 11:27 
Аватар

Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 16:41
Статус: Offline
Milovan Davidov написа:
topsoft написа:
За да станат тежки един колега ги пръска с пулверизатор и след това ги запича....

А какво има в пулверизатора?


H2O-вода :wink:

Мисля че за съхранение за по дълго време ,трябва да се разстелят и изсушат предварително,щото ще мухлясат.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трохи от хляб
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2012 15:03 
Аватар

Регистриран на: Чет Мар 04, 2010 2:08
Местоположение: LUDNICATA
Статус: Offline
A как се боядисват..

_________________
фен клуб -скобар


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трохи от хляб
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2012 15:29 
Аватар

Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 22:17
Местоположение: гАбРоВо
Статус: Offline
Риболов: пуристки
Taka:
viewtopic.php?f=6&t=49315

_________________
Прекален чалгаджия и на Митко Пайнера не е драг.

"...ората одиха на луната тоя изпълзя от Леденика и вика аз съм покорил земното кълбо..." RUNNING WILD

"Огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса" Bate Raiko

СТАРИ ВИДРИ


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трохи от хляб
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2012 22:46 
Аватар

Регистриран на: Чет Мар 04, 2010 2:08
Местоположение: LUDNICATA
Статус: Offline
Мерси мунч..

_________________
фен клуб -скобар


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трохи от хляб
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2012 23:11 
Аватар

Регистриран на: Пон Юни 22, 2009 20:04
Местоположение: София
Статус: Offline
Риболов: и бира чадо!
Жоро Слайдера е титан в целата околия!

FISH-MAN написа:
Здр. колеги.Имам едно питане относно трохите от хляба-понеже имам възможност и вземам отпадъчни трохи от рязането на хляба във една фурна...Та въпросът ми е трябва ли трохите да се препекът пак за да станат по трайни за съхранение.И ако се препекът дали ще станат по ароматни и т.н..Какво е вашето мнение...мерси.

За дълго съхранение не трябва да има никаква влага. Във фурната гледай да не ги изгориш, че ще придобият аромат на въглен. Като ги извадиш ги остави няколко дни в сухо помещение, по възможност на тънък слой. Колегата Венци72 по темите е показвал многократно как им се бае да не мухлясат.
За овкусяване може да слагаш във водата от течните ароматизатори, които се продават в ампули по рибарските магазини. Не са скъпи.

_________________
Д-р Флекс написа:
Jeddi Master Sofianetzo soFidero


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на:  
 Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group © Fishing Mania 1999 - 2014