Епа немоа да не се похваля.
-
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 91 пъти
Епа немоа да не се похваля.
От няколко дни кръстосвам реките с новите си придобивки. Напазарих ги за има няма 2 дни и всичко стана изведнъж и непланирано а се получи толкова добре.
Първо новата пръчка.
Дължина 2.40 акция 7-28 но според мен е леко завишена идва като на 5-15
Макарата:
Размер 2000 с фрезована джърка. Към нея навих и чисто ново спинингово монофилно влакно.
И за да е истински кефа към тя добавих и нов електронен "живарник"
Надялкал съм си едни страхотни малки 3см воблерчета и съм готов за предстоящите подвизи. Дръжте се риби идвам
Първо новата пръчка.
Макарата:
Размер 2000 с фрезована джърка. Към нея навих и чисто ново спинингово монофилно влакно.
И за да е истински кефа към тя добавих и нов електронен "живарник"
Надялкал съм си едни страхотни малки 3см воблерчета и съм готов за предстоящите подвизи. Дръжте се риби идвам
- stancom
- дал Браво: 100 пъти
- получил Браво: 155 пъти
Re: Епа немоа да не се похваля.
А честито и от мен !
ПП Ама я ми обясни как хвърляш това
ПП Ама я ми обясни как хвърляш това
с товаPlat1ka написа: Надялкал съм си едни страхотни малки 3см воблерчета
То аз си те знам, че хвърляш като с мач но все пак ми идва прекаленоPlat1ka написа: Дължина 2.40 акция 7-28 но според мен е леко завишена идва като на 5-15
Аз не мога да ловя риба !!!
-
Станко мятам ги ве Те са проектирани да летят. Аеродинамичната им форма и грамажа от 2.2г ми дава достатъчно летливост да покривам повечето пъстървови скривалища
Живи и здрави след забраната ще се видим пак и ще ти донеса разни нещица за които си говорихме и ще се убедиш сам
ПС: Всеки път когато мятам с джърковете се сещам за тебе и как ми се чуди като ме видя как мятам. Даже в твоя чест от време на време замятам по по-неудобния но правилен начин
Живи и здрави след забраната ще се видим пак и ще ти донеса разни нещица за които си говорихме и ще се убедиш сам
ПС: Всеки път когато мятам с джърковете се сещам за тебе и как ми се чуди като ме видя как мятам. Даже в твоя чест от време на време замятам по по-неудобния но правилен начин
- А ДАНО ХВАНА
- дал Браво: 483 пъти
- получил Браво: 454 пъти
Честито!Всичко е перфектно!Plat1ka написа:От няколко дни кръстосвам реките с новите си придобивки. Напазарих ги за има няма 2 дни и всичко стана изведнъж и непланирано а се получи толкова добре.
Първо новата пръчка.
Макарата:
Размер 2000 с фрезована джърка..........
И за да е истински кефа към тя добавих и нов електронен "живарник".......
Само остави ножа да отплесне до към 7-8см воблерчета,просто ей така експериментално за спорта и ще бъдеш приятно изненадан,нали трябва да бъде изпитана пръчката от натоварване с Панежки красавици!Plat1ka написа:........
Успех!И пожелавам 3+
http://www.youtube.com/watch?v=cLeW3PRrv3g" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=cPRdfhkonJI" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=BL2IBtU ... ZQmGs#t=65" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=cPRdfhkonJI" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=BL2IBtU ... ZQmGs#t=65" onclick="window.open(this.href);return false;
- Владимир
- дал Браво: 121 пъти
- получил Браво: 576 пъти
Честито колега,със здраве да ги ползваш.
А относно теглото на примамките и теста на въдицата,споко и аз хвърлям 4 грамови воблерчета с пръчка 7-28 и то модел за морски риболов:-)
А относно теглото на примамките и теста на въдицата,споко и аз хвърлям 4 грамови воблерчета с пръчка 7-28 и то модел за морски риболов:-)
Живота е една безмислена война,накрая всички я губим.
- Златев
- дал Браво: 958 пъти
- получил Браво: 180 пъти
Честито! Да пълниш новия "живарник" и да споделяш!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
Мерси, мерси. Надялкал съм и 5-6-7 см но за тях се мята само на специфични места в плитките участъци са доста по-удачни малчуганите. А и имам удари на 40+ риби именно на такива воблерчета. Иначе специално за тия красавици дето говориш мятах един 6см. и вдигнах една твоя стара познайница с белега на главата Чукна го сърдито и се прибра пак под дървото
-
- Риболов: пуристки
- дал Браво: 417 пъти
- получил Браво: 923 пъти
- Обратна връзка:
Тази гега не е ли прекалено... хм... отдалечена от пъстървовия рибололов? Имам предвид единствено като показатели. За мен това е един универсален такъм, с който може да се поскубва комплексно широка гама рибоци, включая и пъстърви, но при положение, че човек си е забравил тяснопрофилираната чочовръшка в къщи.
Иначе честита нова придобивка и със здраве и късмет да манипулираш с нея!
Иначе честита нова придобивка и със здраве и късмет да манипулираш с нея!
БОКА НА УЛЪТО.
"Огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса" Bate Raiko
СТАРИ ВИДРИ
"Огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса" Bate Raiko
СТАРИ ВИДРИ
-
Мунчо много хора ми се чудят как ловя в тия драки с пръчка 2.40. Обаче на мен ми е много по-удобна от една 1.90 или 2.10. Провирам се с нея къде ли не. Даже на моменти и сам се изненадвам как го правя.
Взех пръчка с тази дължина заради републиканските състезания. С по-дългата пръчка тази година на Чая се надявам да мога да ловя успешно и на другия бряг на реката. Очертава се 2 от кръговете да са на висока вода и това смятам ще ми дава преимущество със леките примамки. Имам още една на 2.40 с която ловях преди това но тя е 1-10 акция. И друга пръчица която е 5-15 и е 2.10 за екстремни дерета като това например.
Иначе живи и здрави в други ден ще се видим и ще си говорим.
Взех пръчка с тази дължина заради републиканските състезания. С по-дългата пръчка тази година на Чая се надявам да мога да ловя успешно и на другия бряг на реката. Очертава се 2 от кръговете да са на висока вода и това смятам ще ми дава преимущество със леките примамки. Имам още една на 2.40 с която ловях преди това но тя е 1-10 акция. И друга пръчица която е 5-15 и е 2.10 за екстремни дерета като това например.
Иначе живи и здрави в други ден ще се видим и ще си говорим.
- Павел Иванов
- Риболов: на маса
- получил Браво: 189 пъти
Драгият ми Мунчо май имаше предвид по-скоро теста 7-28 и свързаноста му с пъстървовият риболов , при тази дължина , а не толкоз самата дължината Инак да са ти честити .
Ако спорите с идиот, има голяма вероятност в този момент той да прави същото.
Марк Твен.
Спинингиста , разширени вени нямааааа !
http://www.nflcc.com/
Марк Твен.
Спинингиста , разширени вени нямааааа !
http://www.nflcc.com/
-
Ми то аз както писах теста според мен е доста завишен. Блесна Моска-2 сгъва връхчето при средно течение в бързея направо все едно съм закачил риба. Според мен примамки над 10г. няма да се измятат спокойно с тази пръчка. Затова и ми е удобна за малките воблерчета. Усещам ги идеално но и да не забравяме, че преди ловях с Шимано Катана акция 5-25 която си беше доста по-твърда от тази.
- BOROOO
- получил Браво: 12 пъти
Пепи, да са ти честити новите придобивки и с кеф да ги използваш. Апаратът е хубав, но не е за носене по реките, както сам ще се убедиш. Малко остана .
П.С. И на си смениш ника .
Връщайте маломерните риби обратно във водата.
Като ме погледнете трябва да знаете, че аз гледам през вас и се виждам на реката как подавам, водя и ми кълве ...
Като ме погледнете трябва да знаете, че аз гледам през вас и се виждам на реката как подавам, водя и ми кълве ...
-
Прав си малко по-обемист е от предишния ми но пък уж съм го взел с компромис че ще ми пречи на движенията но ще заснемам резутатите с добро качество За сега на движенията не ми пречи но качеството още немога да го докарам.BOROOO написа:Пепи, да са ти честити новите придобивки и с кеф да ги използваш. Апаратът е хубав, но не е за носене по реките, както сам ще се убедиш. Малко остана .
-
Епа хайде пак да се похваля. След няколко часа потеглям да тествам предколедния си подарък. Не си бях взимал нова пръчка от пролетта и сега ми излезна тази.
Целта е да я ползвам с новите воблери, които правя, а те са с грамажи около 10-те грама и малко над тях. Пробрвах ги с въдицата от началото на темата Дройда но тя е мека за тях и когато ми удари щука нямам достатъчно мощност да я засека хубаво и се откачат.
Тази е сравнително по-стегната и мощна от Дроида и мисля да ловя с нея Дунавски риби както и язовирни зъбатки на едри воблери и клатушки когато няма да ползвам джърковете и съотвената пръчка за тях Акцията е 7-35 и тук ми се струва реална като долната граница може малко да е занижена но ще го усетя днес на водоема.
А пък се спрях отново на въдиците Раптчър защото съм много доволен от предната си покупка дано и тази не ме разочарова.
Целта е да я ползвам с новите воблери, които правя, а те са с грамажи около 10-те грама и малко над тях. Пробрвах ги с въдицата от началото на темата Дройда но тя е мека за тях и когато ми удари щука нямам достатъчно мощност да я засека хубаво и се откачат.
Тази е сравнително по-стегната и мощна от Дроида и мисля да ловя с нея Дунавски риби както и язовирни зъбатки на едри воблери и клатушки когато няма да ползвам джърковете и съотвената пръчка за тях Акцията е 7-35 и тук ми се струва реална като долната граница може малко да е занижена но ще го усетя днес на водоема.
А пък се спрях отново на въдиците Раптчър защото съм много доволен от предната си покупка дано и тази не ме разочарова.