|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
TRANSKI RIBAR
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 17:30 Заглавие: Убиват турист полицай гледа !!!!! |
| |
|
http://nabludatel.blogspot.com/2007/07/blog-post_18.html
Жестоко е убит пред полицаи шведски турист
Току що видях по bTV как охранители на Несебърска дискотека убиха "по особено жесток начин" шведски турист пред погледа на полицаи! Снимано е с мобилен телефон. Едно от яките момчета в охраната скочи с всичка сила с два крака върху главата на убития. Полицаят стоеше и гледаше!!! Не мога да повярвам как оставиха да убият човека! Потресен съм! Надявам се скоро видеото да е в мрежата...
Ако не беше човекът заснел това с джиесема си, щяхме да мислим какво ли не за случая...
Ето какво казват от МВР по случая:
"Турист на 24 години почина днес около 15.00ч. в бургаската болница. Той е бил настанен там след инцидент в дискотека в Несебър. Това съобщиха от полицията днес следобед. Инцидентът е станал около 14.25ч. днес. Туристът е бил настанен в болницата заедно със свой приятел на 26 години.
Двамата са с шведско гражданство. От полицията обясняват, че точно не знаят какво се е случило в дискотеката, но се е наложило намесата на охранителите от заведението. _________________ Спокойствие все по за кратко....кво да ти кажа...о батко баткоо... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
PENN
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 18:15 Заглавие: |
| |
|
Единия полицаи,другите охрана.................аз да взема да стана доктор ли??? Нямам думи,дано им разпорят задника на тия  _________________ Go BIG or Go Home!
http://mercedes-bulgaria.com/ |
|
|
 |
dunedanetz
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 18:42 Заглавие: |
| |
|
Чудя се как са оставили пича с gsm-а да направи това клипче... Но по-добре..... Доживотна за тия изруди мръсни  |
|
|
 |
Coarseman
Регистриран на: 17 Дек 2004 Местожителство: Globetrotter wannabe...
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 18:50 Заглавие: |
| |
|
По-споко с оценките деца,истината както винаги е некъде по средата.
В конкретния случай става дума за иракчанин с шведско гражданство,на който явно не му е понесъл алкохола,извадил е нож и тръгнал да коли из бара.
Не че охраната не е малко оувър-реактнала де......... _________________ Задобрявате ваща мама!!!
He comes from Serbia, he'll fuckin' murder ya! |
|
|
 |
dunedanetz
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 18:55 Заглавие: |
| |
|
Охраната точно затова е охрана, за да не допуска да се вадят ножове, и да неутрализират човека, ако това стане, но неутрализацията не означава да му счупят главата до смърт, а предаване на компетентните органи! Колко му е на пиян швед с нож да му биеш 2 шамара да заспи и да го предадеш на полицията, не знам.... |
|
|
 |
Coarseman
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 18:58 Заглавие: |
| |
|
Не знам бате,не ги защитавам,просто ти казвам че например ако некой влезе у нас и извади нож,аз нема да се замислям дали е етично да му скачам на главата и след тва да го изхвърля през терасата ми просто ше действам.
Сметни кво им е било на тия пичове с пълен бар и некъв олигофрен дет размахва нож,нали се сещаш кой щеше да го отнесе ако беше успял да наръга некой?
И пак да ти кажа-не става въпрос за швед а за иракски арабин с шведско гражданство.... _________________ Задобрявате ваща мама!!!
|
|
 |
DobreFF
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 19:05 Заглавие: |
| |
|
Потресаваща гледка. Ако имах власт, този охранител щеше да има черни дни до края на живота си. _________________ www.starividri.org |
|
|
 |
PENN
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 19:52 Заглавие: |
| |
|
Корсе има нещо право в думите ти,но Иракчанин или не е с Шведско тескере и се води ШВЕД.По въпроса за охраната също не съм много съгласен,едно е да ми влезе в къщата,а съвсем друго на публично място където има ОХРАНА чиято работа е да избягва точно такава саморазправа.Те са охранителен орган,а не правораздаващ,има си съдилища за тая работа.Сега никoй из нета,новините или където и да било няма да оправдае охраната,води се убийство и си е такова,бездействието на полицая пак е върха на сладоледа.Като гледам клипа ми е чудно как не е предумишлено убийство,а по непредпазливост,тоя си му скача на главата и от на човек който не мърда много и е на земята,какво още е предумишлено.Да ми влезе в къщата го изселвам саклан ако мога,но не съм охрана,не съм полицаи,не съм на публично място,не ми се плаща,не съм трениран за това,няма свидетели.................Това за мен си е убийство от където и да го погледнеш,ако ще Иракчанин с граната да е,той лежи на земята вече,белезниците и в районното,там да си го бият на воля без свидетели,това пред камера в дискотека не се прави,че после няма как да си избършеш гъза с извинения.Това на клипа е убийство и то умишлено,непредпазливост е ако му пернеш един и си тресне главата и земе,че пукне,на легнал човек на главата................баси мамата. _________________ Go BIG or Go Home!
|
|
 |
PENN
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 19:57 Заглавие: |
| |
|
Не го защитавам и аз,има си поговорки за тая работа - КОИТО ВАДИ НОJ ОТ КУРШУМ УМИРА,ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ,ОКО ЗА ДВЕ.............ма не така,така си го утрепа и извинения няма,пусни хо да си ходи подпийнал,срешни го с една тъпаница зад ъгъла и го остави да изтрезнява,сега се получава кофти за всички - той умрял,наще умници надупени,полицая нагазен,органите се чудят кво да правят,новините гърмят,ШЕДИТЕ ще скочат и с право,Иракчаните и разни друго и те и то с право...............сви му шамарите на плажа,топни го в морето и ще се усвещи,така сега си е УБИЙСТВО. _________________ Go BIG or Go Home!
|
|
 |
Coarseman
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 19:59 Заглавие: |
| |
|
Бате,пак да кажа-аз съм последния човек който ще тръгне да оправдава такова нещо,просто исках да се знаят всички подробности около случката и да се погледне от всички ъгли.
От друга страна можем да поспорим дали паспорта прави човека,в смисъл мен леко ме притеснява като чета за "българи" продаващи децата си за органи или "българи" джебчии из Западна Европа,когато всъщност става дума за 100% мангали. _________________ Задобрявате ваща мама!!!
|
|
 |
dunedanetz
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 20:04 Заглавие: |
| |
|
| Гледната точка на всички е права, но все пак трябва да се гледа трезво на нещата - това е охрана, до колкото виждам от клипчето е ден, и доколкото разбирам от сайта това се е случило в 2 часа на обяд. Ако е станало през нощта инцидента с ножа, питам аз аджеба какво са правили тия охранители с тоз индивид 10-12 часа до 2 часа на обяд на следващия ден. Ми спукали са го от бой. Ми ОК, хубаво, ама не достатъчно явно, и айде да му скочим на главата. Дали е станало тук или в Таджикистан, това е супер гадно нещо.... no comment |
|
|
 |
Samuil
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 21:42 Заглавие: |
| |
|
| Coarseman написа: | | ... От друга страна можем да поспорим дали паспорта прави човека,в смисъл мен леко ме притеснява като чета за "българи" продаващи децата си за органи или "българи" джебчии из Западна Европа,когато всъщност става дума за 100% мангали. |
Абсолютно вярно!!! _________________ Imperare sibi maximum imperium est (Seneca) |
|
|
 |
joro_olyмпус
Регистриран на: 08 Окт 2005 Местожителство: Част от седмицата в София
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 22:16 Заглавие: |
| |
|
| Има ли изобщо какво да се коментира тук колеги? Швед, Иракчанин, Полицай, Охранител, Нож, Бокс.........???????? Алкохола не прощава, но и гледката да пребиват, какъвто и да е човек пред погледа на закона е отвратителна. Подобно нещо съм преживял - като свидетел на живо, отвратително е. Аз и животно не мога да си представя така да бъде убито, защото доста убих преди да намеря себе си и да се откажа от лова. А иначе, здрав пръст на ръцете си нямам - всичките са опонирали на опоненти. |
|
|
 |
PENN
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 23:00 Заглавие: |
| |
|
За паспорта е много вярно,брата близнак го има син,аз съм с червен па един такова ни е правил,оди разбери кой Американец и кое е Българчето в моя случай.
Номера е,че циганите ни са си наши и са с БГ паспорти,добро или лошо си го сърбаме ние.Нагледал сам се на кюрди с Американски паспорти,но се водят АМЕРИКАНЦИ както наше мангали дето крадат се водят Българи,няма как да се промени това.Номера е,че сега страдаме всички - лошо реноме на България,кофти за туризма,кофти,че е мюсюлманин / кофти ма е така тия дни /,кофти,че е умрял и че има запис на слyчката. Лошото в слючая е,че утре може същия тоя да скача по мойта глава,а полицая да гледа.Виждали сте ме на какъв терорист приличам аз по снимки,се напие някои,ше ме плесне,ше го опердаша...........е да ме утепат ли???Жоро е прав - АЛКОХОЛА НЕ ПРОЩАВА,но аз като не нося на пиене,не нося и на бои и си го знам,избягвам пиенето в cлyчая ма чак такава жестокост.............много ми е ако ще с граната да е бил и паспорт да не е виждал през живота си.
Факта,че е утепан тоя е важен за мен,друго щеше да е едно заглавие от рода на ШВЕД НАПАДА ПОЛИЦИЯ И ОХРАНА С НОJ,ОБЕЗВРЕДЕН Е ПРОФЕСИОНАЛНО С 2 ШАМАРА В ТИКВАТА..............сега............бе ясно е сега,пак се насрахме.  _________________ Go BIG or Go Home!
|
|
 |
Isakov
|
Пуснато на: Съб Юли 21, 2007 0:16 Заглавие: ! |
| |
|
| Работата на охраната е ДА НЕ ДОПУСКА БЕЗРЕДИЦИ В ДИСКОТЕКАТА ИЛИ ЗАВЕДЕНИЕТО в което пазят ! Всяка намеса извън дискотеката или заведението не е разрешена ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|