Лисабон, Португалия?

Кътче с риболовен имунитет за колегите в странство.
dankata
Мнения: 585
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 20:35
Местоположение: София
дал Браво: 17 пъти
получил Браво: 180 пъти

Лисабон, Португалия?

Мнение от dankata »

Здравейте,
Юни месец ще съм в Лисабон, на около 200 метра от морето, което просто изисква да присъствам поне ден по бреговете с шепа воблери, силикони и железа. До колкото успях да разбера се изисква лиценз за риболов от брега, който може да се плати по банка на място. Ако не е така, моля някой запознат да сподели.
Юни месец каква риба се навърта и навсякъде ли в градската част може да се лови от брега?
Какво ви е мнението за транспортните спининг сопи (travel spin rod)? Никога не съм ползвал такава, и нямам идея какво да очаквам.
Всякакви съвети и насоки ще са ми от полза, за да преценя дали да се занимавам с риби или да се отдам на туризъм.

Аватар
roro2000
Мнения: 31
Регистриран на: Пет Фев 24, 2006 3:43
Местоположение: София

Re: Лисабон, Португалия?

Мнение от roro2000 »

Здравей колега, доскоро бях там и редовно си ходех по риболовни излети. Относно лиценза за риболов на океана,който бе регионален ,зависи от района в който ще ловиш, примерно Лисабон. До преди време можеше да си го извадиш на всеки един банкомат в страната ! Сега обаче не става !!! Трябва да питаш в морската полиция каде се вади,мисля че беше 10 тина евра за година ! Относно транспорта на геги със самолет си се води специален товар,но само ако са извън куфарите,мисля че беше така ! За лиценз за сладководен риболов на банкомата ако ли не, в регионална дирекция аквакултури около 6/7 евро струва годишния. Успех . Надявам се малко от малко да съм помогнал .
Тука риба нема
върнете ни парите.

Публикувай отговор

Обратно към “Риби и рибари в странство”