Match Fishing UK aka. Селска касапница

Организирате или искате да участвате в риболовно състезание, това е мястото, където може да разберете къде и кога има такива ;)
Публикувай отговор
Аватар
Боян Шушлин
Мнения: 297
Регистриран на: Пон Май 22, 2006 22:35
Местоположение: София
дал Браво: 7 пъти
получил Браво: 5 пъти
Обратна връзка:

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от Боян Шушлин »

Браво, пич!
Евала за всичко, което правиш в Англия.
Евала и за това че пишеш.
Успех и късмет при жребия :tup: !!!

Аватар
patrona86
Мнения: 235
Регистриран на: Вто Авг 05, 2008 21:25
Риболов: allrounder
Местоположение: Farnborough/UK
Обратна връзка:

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от patrona86 »

"Нощта е катранено черна и страшна....тишината може да се реже с нож....всеки усмелил се да гъкне или напише нещо ще бъде обезгалвен...всяка заповед е предпоследна ! "

:lol: :lol: :lol:

Горе-долу така мога да опиша ситуацията около първият кръг на тайното републиканско отборно първенство по спортен риболов в България ( от моята гледна точка),но тази тема не е за него пък и аз като не живея там , както ми казват , защо да се обаждам ?

След Срядата, неусето пристигна и Събота което означаваше че беше ред на следващата квалификация за Фишомания. За разлика от предният път щеше да ми се наложи да пътувам 150 мили затова в 5:30 сутринта вече пътувах към Бирмингам. В 8 сутринта и слд 2:30 минути непрестанен дъжда кацнах в двора на Мавър Ларфорд Лейкс и бях точно 87-ми по ред, макар че имаше още един цял час до жребия. Паркинга беше изцяло зает и се наложи да продължа по брега на водоема за да намеря къде да спра.

Изображение

Задминах Грант Албът и Анди Пауър и спях точно на 1 километър от кафето.

Излязох от колата и установих че късият ръкав беше жестока грешка. Вятърът си духаше сериозно и по температурата му съдех че идва от полюса !

Изображение


ИзображениеПо пътя срещнах

Изображение

и партньора си от миналата седмица, който ме поздрави като пръв приятел и останахме заедно до началото на жребият. Когато наближи 9 часа, аз виждайки неговата незайнтересованост да влезе в кафето , тактично го попитах жребият отвън ли ще бъде ? Ехидната усмивка озарила лицето му явно ми подсказа че бях на прав път, а на него самия подсказа че не съм чааааак толкова тъп,( защото ако се издъниш с жребият и теглиш от последните ще е около 10 часа и ще имаш точно един час за да стигнеш до мястото си и за подготовка). Допълни да мина през него да обсъдим как да ловя като изтегля и в този момет чичката с кутията се показа и останалите 128 човека се изсипаха отгоре ни. Първо малко поговори Фил Бриско, каза че заради дъжад всички платформи са 10-15 см под вода и умната и русата, после започна и тегленето.
Дойде моят ред , разбърках добре и изтеглих листче което ми отреди пег 36. От номерацията ми стана ясно че е на Мач лейк и че не бях ловил там защото миналата седмица изтеглих Спесимен лейк.
Отидох при Нийл и той ми каза че е добър жребий и ще трябва да ловя на топ 4 на дъното и на 13 метра на плитко, освен това много да внимавам защото дъното е МНОГО тинесто и пак ехидна усмивка. Пожелахме си успех и се разделихме. Звъннах още 2 телефона и всички ми казаха същото като него. Баси странните чжденци ! Или се бяха наговорили предварително всички как да ме излъжат или ми казвах истината ! ( споделете вашият опит по долу,как ви отговарят когато питате на съзтезание как да ловите, не се страхувайте :D :D :D )

Замъкнах си багажа, стоварих го и се огледах. Намирах се тук (съжалявам за качеството на снимката) :

Изображение

Вятара духаше по посока на стрелката и този и съседните му 2-3 пега бяха единствените на който имаше 5-6 метра кротка вода и беше възможно да се ползва щека благодарение на стръмната 3-4 метрова стена на водоема на която се намираха.
Опитах се да се настаня на платформата си и установих че освен 10 сантиметра под водата е счупена и си напълних левия ботуш. Някак си със 300 зора си застопорих стола върху хлъзгавата кал и мократа трева и започнах да се приготвям . Щеше да ми се наложи да ловя с един квадратен метър дървена скара пред себе си под която можеше да се навре всяка закачена от мен риба, но няма да изпадам в подробности сега :lol: .

Разхвърлях багажа набързо и започнах да приготвям топсетите. Първо пригових линиите за топ 5. В главата ми набързо преминаха обясненията на Марк Годард как да си наглася дълбочината при риболов на F1, и от там ехидната усмивка на Нийл когато ми каза за тинята. Набързо прегледах релефа на дъното със сондата и след като се уверих че е равно, няма закачки и всичко е наред , я смених с една съчма 10/0 и си нагласих дълбочината до мм. От там изкарах една линия за риболов на повърхността и една за резерва . От нямане какво да правя си приготвих и една на за риболов в крайбрежната тръстика на топ 3 и бях готов. Огледах се наоколо и забелязах че сме нагъсто в този ъгъл и ако не внимаваме можем да си изкараме очите със щеките, като огромно впечатление ми направи факта че двете платформи в ляво от мен все още стояха празни както и тази от дясно.... Приготвих стръвта и захранката и тъй като нямах други опции над който да работя реших да отскоча до кафето и да питам защо така тези момци до мен се бавят.
Набързо направих няколко снимки :

Изображение


Изображение


Изображение

Видях и Томи Хилер от Дайва Доркинг

Изображение

който ми подхвърли още няколко съвета и влязох в кфето . Попитах за платформите и отговорът на Анди Киндер беше че тези платформи не са вътре заради разположението им на ъгъл и че на тях няма да има риболовци днес.На тази в дпсно ще има някой просто закъснява. Каза ми да си опичам акъла защото съм имал реални шансове за победа от там и Успех.

Окрилен и щастлив се затичах към пега си защото нямах време а щеше да се наложи да приготвя още една две линии за риболов.
На обратно направих още една снимка за да ви покажа къде съм и попът хвърлих камерата в колата , защото имаше намерение да започва да вали а и щях да ставам първи.

Изображение

Голямата червена стрелка съм аз , а двете по-малки са празните пегове до мен.


Приготвих си една линия за риболов пред съседната платформа, много ми се искаше да ловя направо във върбалака, но правилата тук разрешават риболов само до следващата свободна платформа, така че нямах голям избор. Междувременно съседа в дясно беше дошъл и в последните 3 минути преди мача си мереше дълбочината.
Готов , стиснал топ сета в ръка чаках старта и наблюдавах комшията какви ги върши. Премери си дълбочината криво ляво, остави си 4 сантиметра на дъното и дадоха старта.
Пуснах няколко пелети с чашката закрепена на върха на щеката ми и подадох тъкъма върху тях. През следващите 5 минути не последва никаква реакция и подадох нова порция пелети и кацнах върху тях. Плувката трепна и потъна, засякох и първата риба за деня пътваше към кепа. За съжаление от вида който ми казаха да избягвам, а именно скимер . Веднага влезнах отново без да храня и плувката незабавно потъна , засякох и първата F1 в живота ми пътуваше към кепа. Ама какво пътуване само...5 метра бяло хидро и водовъртежи. Скоро влезе в кепа и я разгледах на бързо, с тегло около един килограм, почти кафява каракуда с воални плавници като на златна рибка . Подадох пак такъма с нова порция пелети и този път закачих шаран около 2.5 килограма, последван от втора F1 след което мястото утихна. Изчаках почти десет минути без резултат и реших да сменя мястото с това пред пега в ляво. Пуснах няколко пелети и веднага хванах още една F1 след което всичко свърши. Нито старото петно, нито риболов на 13 метра на дъното дадоха някакъв резултат, като тук е момента да кажа че през цялото това време, съседа който лежа на дъното не можа да направи сефте.
Като му омръзна да дреме, влезе на 13 метра и започна да храни пелети с прашката и да лови измежду тях на 15 сантиметра дълбочина. До края на първият час успя да хване една риба, което при моето безрезултатно ловене веднага ме подтикна на преписване и започнах на плитко и аз . Един час без резултат и при двамата и се отказах да се занимавам с това и се върнах към другите си линии, който обаче се оказаха също безмълвни. В моментите в който се отказвах да ловя на плитко като колегата той продължаваше да лови по една риба на 30-40 минути. В моментите в който решавах да ловя като него, изсъхвахме и двамата.Така изкарахме горе долу до края когато 10 минути преди 4 часа линията пред платформата в ляво даде признаци на живот и хванх един скимър , веднага след което едно килограмово шаране и едно откачих със сигнала , поради факта че бях подценил рибата и бях сложил черно хидро на този топсет. Претеглих 7 килограма, около мен всички масово не теглиха но по тяхна преценка и те са сложили около 7 килограма в живарниците.
Мачът беше спечелен от Andy Geldart , консултант към Гарболино със 50 килограма ,който беше спечелил от пег 22 на същото езеро хващайки риби до 7 килограма.

Събрах багажа, минах да кажа чао на всички който познаваах , по пътя завидях на

Изображение

и подкарах по дългият 3 часов път към къщи, спокоен че този път не съм аз причината за НЕулова ми на риба.

На другия ден минах през Батю в магазина да напазаря малко и да попълня запасите . Като ме видя още от вратата , скочи задърпа ме в единият ъгал и звади таблета си ( не Самсунг, Не Ipad) DAIWA :mrgreen: и ми пусна :

https://www.youtube.com/watch?v=-X6ovdcFFn4

После ми вика :

"Тва Българите сте страшни хора бе, в бакта ми бъркаха, храна за вкъщи за химичен анализ си взеха по джобовете , проверяваха със захапка колко ми е твърда куката , с шублер мериха колко е от основното до дропера и накрая 2 часа фотосесия си правихме. А пък оня големия много обича да пие ! "- и се засмя като пача, та чак му паднаха очилата !

Кой е големия и колко и какво пие и от къде Уилям Рейзън знае за това, само мога да гадая, предполагам че някой от вас ще помогне, но това е края на съзтезатеният разбор за изминалата седмица. В недел не се съзтезавах, почивах си и направих обиколка на района, запознах се с нови хора и посетих няколко нови рибарника, но за това другият път.

To be continued ......

Съжалявам за правописните грешки, но нямам време да ги поправям сега, много ми се спи......

Батю не е казал нищо от горенаписаното С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА : " Имаше българи в Унгария .......големия дето много обича да пие..." .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: незнам това какво значи, замесените да си признават бързо !
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"


Аватар
butnik
Търговец
Мнения: 1025
Регистриран на: Нед Сеп 24, 2006 9:39
Местоположение: plovdiv
получил Браво: 3 пъти

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от butnik »

:tup:
По-добре шамар от приятел,отколкото целувка от лицемер.

Аватар
Markony
Мнения: 1996
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 15:54
Местоположение: с. Гурмазово
дал Браво: 124 пъти
получил Браво: 18 пъти

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от Markony »

Миленски, няма ли шанс да ти паднат сички тия на домашния гьол? И .... мачкаййййй! :tup:
NOMINATIONS BUG ...
http://www.kenga-bg.info" onclick="window.open(this.href);return false;

gog14
Мнения: 235
Регистриран на: Съб Фев 14, 2009 2:24
Местоположение: sofia

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от gog14 »

Прибирам се аз от работа отварям си любимата страничка и кво да видя
Репортаж от съботната Фишомания.
Жената вика трябва да свършиш това,онова,трето и пето.
Казвам:първо прочитам репортажа и после ще свърша всичко останало.
Поздрави и повече късмет следващия път.
На клипчето видях няколко познати физиономии даже добре познати но нека те си кажат.
А на въпроса"Как ги лови и на какво"отговорите са ясни(на щека,само на фидер,на два бели и един по средата и най популярния на вътре на плитко и на леб) :lol: :lol: :lol:

Аватар
outsider
Мнения: 2465
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 16:03
Риболов: състезателен фидер
Местоположение: Loire , France
дал Браво: 42 пъти
получил Браво: 2384 пъти

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от outsider »

Както винаги , истинско удоволствие. :tup:
Сигурен съм , че и репортажите от националното ще бъдат подробни и многобройни - ей-така , да видиш че не си прав.
Всъщност , кой знае... :roll:
500 street fights, and you could consider yourself a legitimate tough guy. You need them for experience , to develop leather skin - so I got started....
2018: IIIII
2019: IIIII IIIII II
2020: I

Аватар
waglerbg
Мнения: 919
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 4:11
Местоположение: Варна
дал Браво: 38 пъти
получил Браво: 1 път
Обратна връзка:

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от waglerbg »

Браво, супер си!
Така ме надъха че и аз ще спретна някой друг репортаж от йоркширската селска мач сцена,. малко ми остава да вляза в ритъм и да кирилизирам лаптопа...
За сега само ще спомена че тук нивото е с пъъъти по-ниско!
Дерзай с теб сме!
...read between the lines...

dididbg76
Мнения: 44
Регистриран на: Сря Окт 05, 2011 17:16
дал Браво: 150 пъти
получил Браво: 2 пъти

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от dididbg76 »

Супер епизодче :) , късмет и наслука в следващите състезания. :fish15: Имаш нашата подкрепа.

Владо внимавай, че вече обеща да пишеш :!:
Десетки свещи могат да се запалят от една,без да съкратят нейния живот.Щастието не намалява,ако се споделя.
Yes,London.You know:fish,chips,cup‘o tea,bad food,worse weather,Mary fucking Poppins LONDON.

Аватар
patrona86
Мнения: 235
Регистриран на: Вто Авг 05, 2008 21:25
Риболов: allrounder
Местоположение: Farnborough/UK
Обратна връзка:

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от patrona86 »

Markony написа:Миленски, няма ли шанс да ти паднат сички тия на домашния гьол? И .... мачкаййййй! :tup:
Колкото повече ходя на съзтезания, толкова повече научавам колко малко знам ! Направо започвам да се комплексирм. Половината от тея ако ме хванат на домашния гьол имат реален шанс да ме занулят от всякъде !
waglerbg написа:Браво, супер си!
Така ме надъха че и аз ще спретна някой друг репортаж от йоркширската селска мач сцена,. малко ми остава да вляза в ритъм и да кирилизирам лаптопа...
За сега само ще спомена че тук нивото е с пъъъти по-ниско!
Дерзай с теб сме!
Има места където може да намериш батките събрани, примерно аз членувам в клуб и имаме мачове всяка Неделя. Спрял съм да пиша Касапницата точно в момента когато започнах да ходя в Събота на Голд Вали и в Неделя с тях. Нищо особенно не са щом дори и аз започнах да печеля секцийте след втория мач и да се класирам добре. Накрая ги намалих до минимум защото определено на Голд печеля много по-рядко , но научавам много повече. Не вярвам на Open Match- да няма класа. Предполагам си гледал някой клубен мач ?

Тъй като вече обеща че ще пишеш, направо може да ти отворим тема за МачФишинг в Севера, Станьо ше го оставим да дописва за Мидландс, а аз ще мина кореспондент от ДаунСоут ! :lol: :lol: :lol:
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"

Аватар
outsider
Мнения: 2465
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 16:03
Риболов: състезателен фидер
Местоположение: Loire , France
дал Браво: 42 пъти
получил Браво: 2384 пъти

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от outsider »

patrona86 написа:
Markony написа:Миленски, няма ли шанс да ти паднат сички тия на домашния гьол? И .... мачкаййййй! :tup:
Колкото повече ходя на съзтезания, толкова повече научавам колко малко знам ! Направо започвам да се комплексирм. Половината от тея ако ме хванат на домашния гьол имат реален шанс да ме занулят от всякъде !
Реалистичен анализ , респект. :tup:
Преди време , когато се бях абонирал за някакво английско списaние , в него течеше рубрика "Местен експерт Vs. гост звезда"
Фащаха ненадминатия майстор на определен водоем , който печели мач след мач на него , и канеха някой от големите имена , с условието той никога да не е ловил там. За 12 месеца местен експерт победи срещу госта ЕДИН ПЪТ!!! :shock: И обикновено гостите размазваха местния майстор с огромна разлика... :idea:
500 street fights, and you could consider yourself a legitimate tough guy. You need them for experience , to develop leather skin - so I got started....
2018: IIIII
2019: IIIII IIIII II
2020: I

Аватар
bobigrig
Мнения: 6
Регистриран на: Пет Яну 18, 2013 10:36
Риболов: мач и фидер
Местоположение: София

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от bobigrig »

:tup:
http://laminat4you.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;

Аватар
patrona86
Мнения: 235
Регистриран на: Вто Авг 05, 2008 21:25
Риболов: allrounder
Местоположение: Farnborough/UK
Обратна връзка:

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от patrona86 »

Неусетно измежду работа и квалификацийте за Фишомания дойде и ред за единственото ми участие тази година в турнирите на Мавър. Имах билет за Мавър Мач Дис Голд Вали на 24-ти май. Тъй като последните 4 седмици пътувах всеки уикенд до комплекса Монк Лейкс в Кент за да тренирам за последният кръг от Фишо, бях пренебрегнал местните съзтезания съсвем. Изхождайки от факта че щях да бъда на собствен терен пропуснах и последната възможност да участвам в провелият се в Сряда мач и единствената подготовка за денят Х се състоеше в нови влакна на шпулите и прогонени линии за тях.

Сутринта в 7:30, наслаждавайки се на кафето си, установих че съм на път да прекарам още един невероятен ден . Невероятен от към метеорологична обстановка имам впредвид:

Изображение

Въпреки всичко, отидох, видях, подредих и изтеглих :


Изображение


Обикновено при населено езеро този участък се отчита добре и аз бях доволен от жребият си.

Паркирах колата на междинният паркинг и докато разтоварвах багажа дъжда спря. Бързо пренесох всичко необхдимо и след не повече от 15 минути бях готов с метод фидер, бомб род и два пелет ваглера, съответно 4-грамов от пяна и 14 грама от новата серия XL на Drennan.
За стръв приготвих :

Изображение


2мм пелети
8мм пелети
8мм утежнени пелети
и две шепи захранка Крил
Отделно за да подсигуря разнообразие от стръв за куката извадих и


Изображение

След като свърших и това погледнах към щеката. Тук трябваше да помисля добре , да приготвя ли щека в случай че няма шарани и да се опитвам да си сдпечеля секцията със платики или да се придържам към плана че ми трябват само шарани за да спечеля мача и да си концентрирам цялото внимание върху тях ?
Решението някак си дойде от самосебе си и две минути по-късно се видях да заключвам чохала със щеката в колата.
На връщане огледах добре и видях че имам за съседи на 116 и 117 Джеб Атууд и Томи Хилиар.

Изображение

И двамата са от местните риболовци,участват на мачове тук всяка седмица и двамата са били вече на финала на Мавър Мач Дис в предходни години, а Томи е и част от Дайва Доркинг.

Вече спокоен че няма са правя щека, беше време да финализирам линийте. Започах от метода. Първо заклипих на дистанцията на въжето, след което навих пет оборота на макарата и заклипих втори път. Идеята беше ако събера някаква риба и тя евентуално се дръпне назад да имам възможност да я последвам.
За бомб сетъпа и ваглерите просто хвърлих по няколко пъти за да намокря влакното и да видя къде ми е лимита.
След като свърших и това, остана само да сложа куки


Изображение

след което бях готов.

Отидох да прекарам следващият половин час при Томи от когото разбрах че крайният пег на езерото, 118 ( фаворита за деня) ,не е бил изтеглен и че той е краен пег. Това донякъде беше успокояващо, защото между двата пега има прекарано въже и 117 не може да хвърля в крайбрежните части пред 118 където рибата търси убежище обикновенно в средата на мача.

С това наум прекарах следващия половин час в кафето и се върнах на стола си за началото на мача в 11.
След сигнала започнах на метод фидер с 2мм пелети и 6мм жълто попъп бандумче и започнах да се оглеждам какво се случва около мен като междувременно храних 8 мм пелети с прашката на 25-30 метра.
Както и очаквах почти нищо не се случи първите 15 минути и никой не улови риба на пелет ваглер или бомб, което ми даде увереност да продължа с търпеливо изчакване на линията с метода. Скоро прехвърлих пак и преди таймера да стигне 5-тата минута получих първото си кълване от еднокилограмова платика . До края на първият час имах 3, което си беше 3 килограма и по един шаран със същото тегло при съседите ми . Реших да си кротам на същата линия което доведе до 5 платики и един шаран около 2 килограма на края на вторият час което ме изведе начело на цялото езеро след което линията нацяло утихна . Съседите ми на 116 и 117 започнаха да дърпат по някоя риба от време на време което ми подсказа че е време да проверя линията си на 25-30 метра. Започнах с риболов на дъното , който не доведе до нищо съществено и преминах на ваглер. Вятърът обаче се усили и работатас 4 грамовата версия стана невъзможна и преминах на 14. В края на третият и началото на четвъртият час явно няколко риби се настаниха на петното и успях да хвана две една след друга, но естествено при следващото замятане улових Канадска гъска в разцвета на силите си която изпробва възможностите на аванса на макарата ми до краен предел. След като излетя, явно имаше проблем с управлението и започна да описва полукръг което ми помогна да си скъсам линията точно над съседното езеро.
Взех въдицата с по лекият ваглер и добавих 4-5 сачми 0 номер с надеждата да успея да достигна необходимата дистанция въпреки времето.
За мое щастие получих кълване на първото хвърляне и за мое нещастие рибата веднага успя да скъса от мястото на което поставих съчмите, замианавайки си барабар с плувката ми.
От тук натаък минах на дъно и започнах спешно да си правя нова линия, сложих 14 грамов Мултитип на Дайва и след не повече от 5 минути бях обратно в играта. Каква беше изненадата ми когато се оказа че с този ваглер първо не можех да получа нито едно кълване, второ не успявах да достигна дистанцията си .
В това време съседите ми започнаха да ловят с бясно темпо и на мен ми оставаше само да гледам. Да, обаче докато гледах видях че вятъра е доближил скъсаният от гъската ваглер на дистанция на която мога да го достигна с кепа.

Изображение

Успях да го гребна и да го закача на вече готовата линия, след което успях да хвана още три риби до сигнала за край.

По мое мнение Томи на 117 беше спечелил мача, тъй като четвъртият час лови риба на всяко хвърляне, а също така ми се стори че и Джеб на 116 лови доста по-добре от мен. Когато дойде кантара, аз претеглих 11 пануда и 4 унций платика , както и 43 паунда шарани.Следваше Джеб, който претегли 47 паунда шаран и след него Томи със 90-4.

Незнаех какво да очаквам от този резултат, тъй като имаше още 82-ма риболовци на водоема и нямах поглед над тях заради високите тръстики, но когато се добрах до кафето и разгледах таблото, топла и мазна усмивка се плъзна по лицето ми .

Изображение

Крайните пегове бяха ловили силно и нямаше как да се конкурирам с тях, но това тегло се класирах трети в крайното класиране и за втора поредна година успявах да подсигуря от първият и единствен път участието си в Първенството на Великобритания по риболов с щека гарантирано само на първите 5.


Със сигурност постигнах много повече от колкото очаквах през този ден и доволен се прибрах у дома, където обещах на родителите си и на съпругата си на следвщият ден да не ходя на мач а да си стоя у дома, само за да стана в 6:30 сутринта и да отида отново на мач.

Изображение
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"

BornToDrink
Мнения: 444
Регистриран на: Съб Окт 20, 2012 14:19
Риболов: Спининг
Местоположение: Велико Търново
дал Браво: 8 пъти
получил Браво: 3 пъти

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от BornToDrink »

Ей всеки път като чета и терминологията нищо не ми говори, ама ми е все така интересно. :mrgreen:
Браво!

Аватар
outsider
Мнения: 2465
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 16:03
Риболов: състезателен фидер
Местоположение: Loire , France
дал Браво: 42 пъти
получил Браво: 2384 пъти

Re: Match Fishing UK aka. Селска касапница

Мнение от outsider »

BornToDrink написа:и терминологията нищо не ми говори
Pelet waggler , bomb rod , method feeder , десет вида пелети за стръв , куки с ластичета и -о,ужас!!! - поводи 0.19 ?!? :shock:
....и на мене тая терминология ми е съвршено непозната! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чакам продължението!
500 street fights, and you could consider yourself a legitimate tough guy. You need them for experience , to develop leather skin - so I got started....
2018: IIIII
2019: IIIII IIIII II
2020: I

Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и турнири”