Съвети за скат

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
dankata
Мнения: 581
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 20:35
Местоположение: София
дал Браво: 15 пъти
получил Браво: 180 пъти

Съвети за скат

Мнение от dankata »

Гледам тука бая лиги са се източили в тоз подфорум :lol: , та дайте съвети как да сготвя филета от скат. Пържен, варен, печен, всякакви идеи се приемат.
Облизвам се предварително :P


Аватар
Левака
Мнения: 5157
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 12:13
Местоположение: София
дал Браво: 11 пъти
получил Браво: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Левака »

Данка много екзотична риба ще папкаш бре :lol: Затова няма коментари по питането ти. :wink:
Убий глупака с мълчание.

http://sladkarnica-jasi.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

dankata
Мнения: 581
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 20:35
Местоположение: София
дал Браво: 15 пъти
получил Браво: 180 пъти

Мнение от dankata »

Левака написа:Данка много екзотична риба ще папкаш бре :lol: Затова няма коментари по питането ти. :wink:
:lol: Е чак пък екзотична...
Такъв ми е дара, а хората са казали че подарък не се връща, затова ще трябва да се прежаля и да го ям :)

Хайде бре, чревоугодници няма ли тука? Ей го къде е Никулден, време не остана.

Аватар
babydoctor
Мнения: 15953
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
Местоположение: София
дал Браво: 46 пъти
получил Браво: 160 пъти

Мнение от babydoctor »

Ама ти сам си си отговорил - пържен, варен, печен...За повече заврънкулки прегледай темите на Владо Фидера.
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???

dankata
Мнения: 581
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 20:35
Местоположение: София
дал Браво: 15 пъти
получил Браво: 180 пъти

Мнение от dankata »

babydoctor написа:Ама ти сам си си отговорил - пържен, варен, печен...За повече заврънкулки прегледай темите на Владо Фидера.
Е да де, аз си ги разглеждам темите и специално за това съм си резнал 2 филийки хляб и си топя от монитора :lol:
Ама рекох да питам в нова тема, понеже няма тема конкретно за скат а съм сигурен че все някой е правил.

Аватар
babydoctor
Мнения: 15953
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
Местоположение: София
дал Браво: 46 пъти
получил Браво: 160 пъти

Мнение от babydoctor »

dankata написа:Ама рекох да питам в нова тема, понеже няма тема конкретно за скат а съм сигурен че все някой е правил.
Е, дето вика Левака, екзотика е :D Ял съм го пържен - хубав е. Печен на скара с лимонче - също. Варен, пак с лимонче, ама не знам какви подправки имаше - пак беше вкусен. Е, това не беше в България, а в рибни ресторанти по южните брегове на Средиземно море. С две думи, страшно трябва да се потрудиш, за да го развалиш. :D Ха наздраве да ти е :D
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???


Ivanov_P
Мнения: 54
Регистриран на: Съб Юли 19, 2014 13:28
получил Браво: 15 пъти

Re: Съвети за скат

Мнение от Ivanov_P »

Скат се прави по един начин - дере се, пържи се и се оставя за една вечер в кисело мляко с малко чесън, отгоре се полива с мазнината. Другото е хабене на рибата.
Събиране на вземания, защита от банки, монополи, колектори и по трудови спорове-http://dike.bg/

Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”