Страница 1 от 1
Съвети за скат
Публикувано на: Сря Ное 22, 2006 23:53
от dankata
Гледам тука бая лиги са се източили в тоз подфорум
, та дайте съвети как да сготвя филета от скат. Пържен, варен, печен, всякакви идеи се приемат.
Облизвам се предварително
Публикувано на: Пет Дек 01, 2006 10:55
от dankata
Публикувано на: Пет Дек 01, 2006 12:41
от Левака
Данка много екзотична риба ще папкаш бре
Затова няма коментари по питането ти.
Публикувано на: Пет Дек 01, 2006 13:00
от dankata
Левака написа:Данка много екзотична риба ще папкаш бре
Затова няма коментари по питането ти.
Е чак пък екзотична...
Такъв ми е дара, а хората са казали че подарък не се връща, затова ще трябва да се прежаля и да го ям
Хайде бре, чревоугодници няма ли тука? Ей го къде е Никулден, време не остана.
Публикувано на: Пет Дек 01, 2006 13:03
от babydoctor
Ама ти сам си си отговорил - пържен, варен, печен...За повече заврънкулки прегледай темите на Владо Фидера.
Публикувано на: Пет Дек 01, 2006 13:43
от dankata
babydoctor написа:Ама ти сам си си отговорил - пържен, варен, печен...За повече заврънкулки прегледай темите на Владо Фидера.
Е да де, аз си ги разглеждам темите и специално за това съм си резнал 2 филийки хляб и си топя от монитора
Ама рекох да питам в нова тема, понеже няма тема конкретно за скат а съм сигурен че все някой е правил.
Публикувано на: Пет Дек 01, 2006 13:58
от babydoctor
dankata написа:Ама рекох да питам в нова тема, понеже няма тема конкретно за скат а съм сигурен че все някой е правил.
Е, дето вика Левака, екзотика е
Ял съм го пържен - хубав е. Печен на скара с лимонче - също. Варен, пак с лимонче, ама не знам какви подправки имаше - пак беше вкусен. Е, това не беше в България, а в рибни ресторанти по южните брегове на Средиземно море. С две думи, страшно трябва да се потрудиш, за да го развалиш.
Ха наздраве да ти е
Публикувано на: Пет Дек 01, 2006 14:02
от dankata
Re: Съвети за скат
Публикувано на: Нед Юли 20, 2014 20:38
от Ivanov_P
Скат се прави по един начин - дере се, пържи се и се оставя за една вечер в кисело мляко с малко чесън, отгоре се полива с мазнината. Другото е хабене на рибата.