варена риба с подправки по арабска рецепта от 15 век.

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
vlado_fidera
Мнения: 152
Регистриран на: Пон Мар 21, 2005 22:17
Риболов: най вече практикувам риболв с фидер и пикер
Местоположение: sofia
получил Браво: 5 пъти

варена риба с подправки по арабска рецепта от 15 век.

Мнение от vlado_fidera »

:oops :roll: :oops: : Най добре е когато рибата е тлъста и прясна.Варим в оцет в който след като кипне се добавя магданоз и 3-4 пипалца шафран/но не повече/ предварително накиснат във вода.Варенето продължава не повече от 8-10 мин.Престоява още 5 мин и се изважда.Консумира се веднага
"Няма значение къде ще ловиш риба, близо или далеч от дома си, ти ще намериш приятели, които никога няма да забравиш"-Джон Бейли.
vlado_fidera_

отговор относно питане на гост

Мнение от vlado_fidera_ »

:lol: :lol: Колега и аз нямам обяснение защо рибата се вари само в оцет :roll: :roll: Тази рецепта не е от мойте а я имам записана от някакво списание.Автор на това е някакъв арабин д-р Абдулла :roll: :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”