Печена пъстърва

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
vlado_fidera
Мнения: 152
Регистриран на: Пон Мар 21, 2005 22:17
Риболов: най вече практикувам риболв с фидер и пикер
Местоположение: sofia
получил Браво: 5 пъти

Печена пъстърва

Мнение от vlado_fidera »

:P :P Почистваме и измиваме пъстървите.Притискаме ги така че да станата плоски за да можем по лесно да отделим гръбнаците.Запръжваме вмасло и от двете страни докато получим хрупкава коричка.Разбиваме със сол,черен пипер 3-4 яйца и заливаме рибите.Запичаме на предварително загрята фурна 5 мин.Поръсваме със ситно нарязани подправки.Сервираме върху яйца на очи и салата според сезона.
"Няма значение къде ще ловиш риба, близо или далеч от дома си, ти ще намериш приятели, които никога няма да забравиш"-Джон Бейли.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”