Здравейте,
днеска си хванах новия личен рекорд 2 килограма на платено и си я зех само нея от всички и се чуда как да я сготва
По-едра щука
- babydoctor
- Мнения: 15953
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
- Местоположение: София
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Тц - във фолио с масълце и подправки...Във всяка готварска книга ще видиш рецептата, а и в темата ще намериш, на Владо Фидера в постовете...Трябва да остане повече като задушена - пържена й се губи смисъла, иначе, верно, е най-лесно - аз така си направих последната...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
- Kriss
- Мнения: 3006
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 8:38
- Риболов: спининг, тролинг
- Местоположение: София
- получил Браво: 1 път
- Обратна връзка:
"EDIT - писна ми от разбирачи, нема ги открехвам (04.11.)" леко я посоляваш, поставяш в сравнително разлат съд и поливаш със сока от 2 лимона и малко зехтин. Слагаш я в хладилника. На 5-6-7 часа я обръщаш. След 24 часа е готова за печене. Целта е лимона да проникне и стопи дребните костици, които са доста неприятни. Можеш (всъщност е задължително) да я печеш с маринатата на слаба фурна. Сложи 10-15 зърна черен или зелен пипер. Ако ти се занимава (или на майкат ти) я пълниш със сушени домати и заливаш със сметана и копър.
Вервай ми, така е най-добре. Това мое прекрасно тяло не е изваяно от сух хлеб със сирене.
Вервай ми, така е най-добре. Това мое прекрасно тяло не е изваяно от сух хлеб със сирене.