Как се приготвя акула.
- Златев
- Мнения: 2184
- Регистриран на: Вто Май 09, 2006 15:17
- Местоположение: Варна
- дал Браво: 955 пъти
- получил Браво: 179 пъти
Re: Как се приготвя акула.
Жоре, идеята ти е много добра! Дали, ако във водата за парата капнеш 50-100 грама бяло вино или бира, няма да "омирише" рибката? Или ще и дойде тежко?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- joro_olyмпус
- Мнения: 11699
- Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 21:48
- Местоположение: Част от седмицата в София
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 9 пъти
- Обратна връзка:
-
- Мнения: 1200
- Регистриран на: Пет Сеп 12, 2008 14:27
- Местоположение: Варна,морето...
- дал Браво: 3 пъти
- получил Браво: 7 пъти
Re: Как се приготвя акула.
Бих препоръчал на всички, които ще правят акула, особено панирана, да "изкиснат" месото във прясно мляко поне за два часа Няма да обяснявам подробно защо, "морските" ще ме разберат, свързано е с лекият дъх на амоняк...
yankosan написа:Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен...
Бат Стан написа:Едно време беше гъзария да пушиш и срамота да си гей. Сега е гъзария да си гей и е срамота да пушиш.
- joro_olyмпус
- Мнения: 11699
- Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 21:48
- Местоположение: Част от седмицата в София
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 9 пъти
- Обратна връзка:
Re: Как се приготвя акула.
Ценен съвет - и не само за "морските"! Ще го имам пред вид!Мънцата написа:Бих препоръчал на всички, които ще правят акула, особено панирана, да "изкиснат" месото във прясно мляко поне за два часа Няма да обяснявам подробно защо, "морските" ще ме разберат, свързано е с лекият дъх на амоняк...
- Златев
- Мнения: 2184
- Регистриран на: Вто Май 09, 2006 15:17
- Местоположение: Варна
- дал Браво: 955 пъти
- получил Браво: 179 пъти
Re: Как се приготвя акула.
Добра забележка, Мънца!
В рецептата се разчита на това, че при печенето амонякът си излиза. Наистина, после няма дъх. Но наистина е добре да се поизкисва.
В рецептата се разчита на това, че при печенето амонякът си излиза. Наистина, после няма дъх. Но наистина е добре да се поизкисва.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"