Рибена консерва Ропотамо

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
sharo1
Мнения: 1271
Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 16:41
дал Браво: 84 пъти
получил Браво: 26 пъти

Мнение от sharo1 »

ogi70 написа:
Бачо Илия написа: лютениците и разните кетчупи не са толкова гъсти и в последствие консервите могат да имат доста повече чорба от това което би трябвало да бъде
Няма чорба бе Бачо :D Не е толкова важно дали лютеница или доматено пюре а дали са домашни.Правил съм с домашно доматено пюре и става по добре от купешка лютеница.
Бачо най–добрия начин да разберем кой вариянт е по добър е да ги премерим :) Прати ми адрес на ЛС и ще ти пратя букан :D
И аз се намесвам, ако може,в размяната на буркани,да си ги мериме. :lol:
Ако може ,естествено. :roll:

ogi70
Мнения: 169
Регистриран на: Сря Яну 20, 2010 9:43
Местоположение: Язовири и гори

Мнение от ogi70 »

sharo1 написа:
И аз се намесвам, ако може,в размяната на буркани,да си ги мериме. :lol:
Ако може ,естествено. :roll:
Ами пращай адрес на ЛС :D
Наличието на риболова, ракията и добрите приятели е доказателството, че господ ни обича!

sharo1
Мнения: 1271
Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 16:41
дал Браво: 84 пъти
получил Браво: 26 пъти

Мнение от sharo1 »

ogi70 написа:
sharo1 написа:
И аз се намесвам, ако може,в размяната на буркани,да си ги мериме. :lol:
Ако може ,естествено. :roll:
Ами пращай адрес на ЛС :D
Пращам,ама утре,а това го прати на шампионите:

,,
Наличието на риболова, ракията и добрите приятели е доказателството, че господ ни обича!
.
Евалла. :D

ogi70
Мнения: 169
Регистриран на: Сря Яну 20, 2010 9:43
Местоположение: Язовири и гори

Мнение от ogi70 »

А кои са шампионите :roll: :?:
Наличието на риболова, ракията и добрите приятели е доказателството, че господ ни обича!

Бачо Илия
ПОСТОЯНЕН БАН
ПОСТОЯНЕН БАН
Мнения: 957
Регистриран на: Сря Авг 05, 2009 16:43
Местоположение: Карлово
получил Браво: 1 път

Мнение от Бачо Илия »

ogi70 написа:А кои са шампионите :roll: :?:
Тия дни, щи кажа,,, в темата :idea: :D

ogi70
Мнения: 169
Регистриран на: Сря Яну 20, 2010 9:43
Местоположение: Язовири и гори

Re:

Мнение от ogi70 »

babydoctor написа:
Уклей
Рибата се изпържва без глави и се нарежда права в бурканчета, залива се с доматено пюре, малко сурово олио и подправки. Стерилизира се повече от един час, след това се изчаква един месец. С прибавяне на зеленчуци си става "Ропотамо".
Тази година , точно последния ден преди забраната , имах щастието да направя отличен риболов на уклей. Така се сетих за тази стара тема и рецептата за уклей на колегата и реших да я пробвам. Получи се отлично. Харесва ми , че пържиш целия улов , после ядеш на корем а което остане на другия ден в буркани.Възнамерявам на пролет да повторя.
Наздраве!
Наличието на риболова, ракията и добрите приятели е доказателството, че господ ни обича!

Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”