Страница 3 от 3

Публикувано на: Чет Юли 08, 2010 14:40
от sharo1
ogi70 написа:
Бачо Илия написа: лютениците и разните кетчупи не са толкова гъсти и в последствие консервите могат да имат доста повече чорба от това което би трябвало да бъде
Няма чорба бе Бачо :D Не е толкова важно дали лютеница или доматено пюре а дали са домашни.Правил съм с домашно доматено пюре и става по добре от купешка лютеница.
Бачо най–добрия начин да разберем кой вариянт е по добър е да ги премерим :) Прати ми адрес на ЛС и ще ти пратя букан :D
И аз се намесвам, ако може,в размяната на буркани,да си ги мериме. :lol:
Ако може ,естествено. :roll:

Публикувано на: Чет Юли 08, 2010 19:24
от ogi70
sharo1 написа:
И аз се намесвам, ако може,в размяната на буркани,да си ги мериме. :lol:
Ако може ,естествено. :roll:
Ами пращай адрес на ЛС :D

Публикувано на: Чет Юли 08, 2010 21:52
от sharo1
ogi70 написа:
sharo1 написа:
И аз се намесвам, ако може,в размяната на буркани,да си ги мериме. :lol:
Ако може ,естествено. :roll:
Ами пращай адрес на ЛС :D
Пращам,ама утре,а това го прати на шампионите:

,,
Наличието на риболова, ракията и добрите приятели е доказателството, че господ ни обича!
.
Евалла. :D

Публикувано на: Чет Юли 08, 2010 23:24
от ogi70
А кои са шампионите :roll: :?:

Публикувано на: Пет Юли 09, 2010 0:45
от Бачо Илия
ogi70 написа:А кои са шампионите :roll: :?:
Тия дни, щи кажа,,, в темата :idea: :D

Re:

Публикувано на: Пет Юли 25, 2014 18:15
от ogi70
babydoctor написа:
Уклей
Рибата се изпържва без глави и се нарежда права в бурканчета, залива се с доматено пюре, малко сурово олио и подправки. Стерилизира се повече от един час, след това се изчаква един месец. С прибавяне на зеленчуци си става "Ропотамо".
Тази година , точно последния ден преди забраната , имах щастието да направя отличен риболов на уклей. Така се сетих за тази стара тема и рецептата за уклей на колегата и реших да я пробвам. Получи се отлично. Харесва ми , че пържиш целия улов , после ядеш на корем а което остане на другия ден в буркани.Възнамерявам на пролет да повторя.
Наздраве!