Една проста, но вкусна рецепта.
Необходимо:
1. Коремната част на над 3 килограмов Сом
2.Пакетче сусам
3.Царевично и бяло брашно
4.Олио
5. 1 супена лъжичка червен пипер
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на продълговати хапки и го овалваме в сусама. Смесваме 2-та вида брашно и чвервения пипер. Загряваме олиото в тигана и слагаме предварително оваляните в брашно и сусам хапчици.
След като вече са готови за консумация можем да сложим сока на един лимон и картофена салата за гарнитура с малко бяло винце. Да ви е сладко и наздраве !
Рибени хапки със сусам
- sword-fish
- Мнения: 177
- Регистриран на: Пет Фев 05, 2010 22:17
- Местоположение: София
- Обратна връзка: