Малко образ от вчера!
Пеперони
Ще питате - какво ново?
Ами преди да наредя пицата запекох тестото около 2 - 2.30 минути. Успя да се подсуши и да стегне малко.
След това я извадих и наредих, после обратно за печене. Резултатът е отличен ШЕС!
Това го правя, защото саламчето е мазничко и като се нагрее започва да пуска мазнина, която пречи тестото да се изпече хубаво! И не напоследно място - продуктите не прегарят, поради скъсеното време за печене!
Пицаааааааааааааа
- joro_olyмпус
- Мнения: 11699
- Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 21:48
- Местоположение: Част от седмицата в София
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 9 пъти
- Обратна връзка:
Re: Пицаааааааааааааа
Много хитро! Евалата Коце! винаги съм се чудил как да избягна от клисавоста в средата на пицата!
- Коце
- Мнения: 6447
- Регистриран на: Пон Юни 22, 2009 20:04
- Риболов: и бира чадо!
- Местоположение: София
- получил Браво: 9 пъти
Re: Пицаааааааааааааа
Това се получава защото ние я печем в нашите си фурни на 180 - 200 градуса, без допир в долната част. Добре знаеш ориджинал как се пече - на двойно по-висока температура, върху тухлите. Няма как да се подсуши тестото, при положение, че ние редим 4-5 слоя продукти отгоре, а талянеца слага 2-3 тънки слоя!joro_olyмпус написа:винаги съм се чудил как да избягна от клисавоста в средата на пицата!
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero