чироз
-
- Мнения: 152
- Регистриран на: Пон Мар 21, 2005 22:17
- Риболов: най вече практикувам риболв с фидер и пикер
- Местоположение: sofia
- получил Браво: 5 пъти
относно чирозите
Пробвайте с меджид.Става страхотен като е осолен и много бързо поема солта.От мой познат от Созопол знам че не бива да се държи в саламурата повече от 2-3 мин.Отцежда се нанизва се на връвчица и се суши 3-4 дни след което се яде като семки.Два три меджида изпиват поне 2-3 бирички.Пробвайте и кажете дали съм прав
"Няма значение къде ще ловиш риба, близо или далеч от дома си, ти ще намериш приятели, които никога няма да забравиш"-Джон Бейли.
- joro_olyмпус
- Мнения: 11699
- Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 21:48
- Местоположение: Част от седмицата в София
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 9 пъти
- Обратна връзка:
- joro_olyмпус
- Мнения: 11699
- Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 21:48
- Местоположение: Част от седмицата в София
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 9 пъти
- Обратна връзка:
-
- Мнения: 152
- Регистриран на: Пон Мар 21, 2005 22:17
- Риболов: най вече практикувам риболв с фидер и пикер
- Местоположение: sofia
- получил Браво: 5 пъти
чирози
От скобар чирози едва ли ще станат защото е риба "арматурист".Месото и не е с кой знае какво кулинарно качество но затова пък стават идеални кюфтета от него като месото му се размесва с месо от друга риба и се слагат подправки.Стават супер и пият много бира и вино.
"Няма значение къде ще ловиш риба, близо или далеч от дома си, ти ще намериш приятели, които никога няма да забравиш"-Джон Бейли.