Веян паламуд

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
Аватар
Коце
Мнения: 6447
Регистриран на: Пон Юни 22, 2009 20:04
Риболов: и бира чадо!
Местоположение: София
получил Браво: 7 пъти

Re: Веян паламуд

Мнение от Коце »

Мунчо написа:Край! ...спирам да ви чета в комплект!!! :lol:
Ама си подготвил агнешкия комплект, нали?
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero

Аватар
Златев
Мнения: 2109
Регистриран на: Вто Май 09, 2006 15:17
Местоположение: Варна
дал Браво: 694 пъти
получил Браво: 111 пъти

Re: Веян паламуд

Мнение от Златев »

Fori, това ще да убийствен сос!
Прилагал съм зехтин+ситно скълцан пресен честън+малко оцет "Балсамико" и в него топя скаридите и мидите.
Но твоето предложение още довечера ще бъде отработено! ;)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"

fori
Мнения: 3210
Регистриран на: Сря Авг 09, 2006 13:24
дал Браво: 6 пъти
получил Браво: 33 пъти

Re: Веян паламуд

Мнение от fori »

Никакво кълцане! Всичко на цяло. Единственото, което е че трябва да стои малко повечко време, но резултата си струва. Изкарал съм един маломерен паламуд около килото да се размразява за довечера, та смятам да направя тестове на новата реколта.
Превърни мозъка в мускули! - девиза на модерният спинингист

Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”