Страница 2 от 2

Re: Веян паламуд

Публикувано на: Чет Апр 17, 2014 10:27
от Коце
Мунчо написа:Край! ...спирам да ви чета в комплект!!! :lol:
Ама си подготвил агнешкия комплект, нали?

Re: Веян паламуд

Публикувано на: Чет Апр 17, 2014 10:33
от Златев
Fori, това ще да убийствен сос!
Прилагал съм зехтин+ситно скълцан пресен честън+малко оцет "Балсамико" и в него топя скаридите и мидите.
Но твоето предложение още довечера ще бъде отработено! ;)

Re: Веян паламуд

Публикувано на: Чет Апр 17, 2014 15:41
от fori
Никакво кълцане! Всичко на цяло. Единственото, което е че трябва да стои малко повечко време, но резултата си струва. Изкарал съм един маломерен паламуд около килото да се размразява за довечера, та смятам да направя тестове на новата реколта.