Консултация?
Публикувано на: Пет Фев 05, 2016 0:06
Привет!
Днес експериментирах с нова за мен храна, но нещо не ми се получи.
Взех от местния супермаркет охладени гадинки, озаглавени като "лангусти". На лангусти и приличаха, де.
Реших да подходя като към раци. Не установх някакъв начин за предварително изчистване като при щипещите кривчовци, затова само ги измих и ги до розово в подсолена смес бира:вода 2:1 и лющян. След това ги сотирах със зехтин, чесън, малко соев сос и ситно скълцан копър. Стана вкусно, но по-скоро от подправките, отколкото от самите гадинки. Местото сякаш беше леко безвкусно, а и не се отделяше много лесно от черупката.
Моля за съвет как се третират тези "пришълци". Къде са ми пропуските. Аз ли бъркам или това е поредният хибридизиран бройлер?
Днес експериментирах с нова за мен храна, но нещо не ми се получи.
Взех от местния супермаркет охладени гадинки, озаглавени като "лангусти". На лангусти и приличаха, де.
Реших да подходя като към раци. Не установх някакъв начин за предварително изчистване като при щипещите кривчовци, затова само ги измих и ги до розово в подсолена смес бира:вода 2:1 и лющян. След това ги сотирах със зехтин, чесън, малко соев сос и ситно скълцан копър. Стана вкусно, но по-скоро от подправките, отколкото от самите гадинки. Местото сякаш беше леко безвкусно, а и не се отделяше много лесно от черупката.
Моля за съвет как се третират тези "пришълци". Къде са ми пропуските. Аз ли бъркам или това е поредният хибридизиран бройлер?