Тази рецепта ми я каза един стар рибар !!!
Маха се централната кост на шарана и останалите филета се режат на парчета. След което се филетира от към кожата на около 1 см. и се намазва с разтвор от горчица и чесън. След това престоява окол 2-3 часа в хладилника. После се пържи на грил тиган (или тефлонов) без брашно!!! Рибата става с невероятен вкус !!! Пробвайте и кажете мнение !
Пържен Шаран с горчица и чесън !!!
- joro_olyмпус
- Мнения: 11699
- Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 21:48
- Местоположение: Част от седмицата в София
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 9 пъти
- Обратна връзка:
Калин го бях помолил да пусне снимки, как се прави и ето как го е онагледил. И аз от него се научих, за което много му благодаря.
Ето как става:http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=4486
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=4485
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 3722#53722
Ето как става:http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=4486
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=4485
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 3722#53722
- joro_olyмпус
- Мнения: 11699
- Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 21:48
- Местоположение: Част от седмицата в София
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 9 пъти
- Обратна връзка: