За трохата

Форум за рибешките манджи и деликатеси.
I0909
Мнения: 21
Регистриран на: Вто Яну 23, 2007 7:36

За трохата

Мнение от I0909 »

Не мога да разбера как се приготвя трохата за захранка? От сух хляб мелили сел Тука в нашия краи никой не съм виждал да ползва
КАК Е ХАВАТА
Аватар
butnik
Търговец
Мнения: 1026
Регистриран на: Нед Сеп 24, 2006 9:39
Местоположение: plovdiv
получил Браво: 3 пъти

Мнение от butnik »

Кой е тоя твой край.Я чети в риболов на леко,там има един майстор на трошката с нея мачка и водачо и бутачо.Ще го познаеш по стила на писане-unicamente.
По-добре шамар от приятел,отколкото целувка от лицемер.
Аватар
Коце
Мнения: 6447
Регистриран на: Пон Юни 22, 2009 20:04
Риболов: и бира чадо!
Местоположение: София
получил Браво: 9 пъти

Мнение от Коце »

Купуваш хляб, оставяш го ден-два да се втвърди малко. След това го разчупваш на големи парчета и започваш да го рендосваш на ситото за захранка. Корите остават, може и тях да ги направиш на трохи с блендера или друг кухненски робот!
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Публикувай отговор

Обратно към “Захранки и стръв”