Тънкости при приготвянето на захранка.
Публикувано на: Чет Апр 26, 2012 22:53
Колеги, нека всеки един от вас, който знае някои тънкости при забъркването на захранка да ги сподели.
Примерно аз съм чувал, че е хубаво да се прибавя растително олио в приготвянето на храната, понеже спомагало за по лесното храносмилане при рибите.
При риболов с дунавска мамка , някои колеги слагат кутийки от крем , пълни със свинска мас, или пък кофичка с кисело мляко продупчена на няколко места, с цел да се получи като диря един вид.
Надявам се темата да бъде полезна на всеки който иска да научи нещо полезно в приготвянето на захранка.
Примерно аз съм чувал, че е хубаво да се прибавя растително олио в приготвянето на храната, понеже спомагало за по лесното храносмилане при рибите.
При риболов с дунавска мамка , някои колеги слагат кутийки от крем , пълни със свинска мас, или пък кофичка с кисело мляко продупчена на няколко места, с цел да се получи като диря един вид.
Надявам се темата да бъде полезна на всеки който иска да научи нещо полезно в приготвянето на захранка.