Страница 1 от 1

Захранка за платика на река.

Публикувано на: Сря Окт 31, 2012 20:13
от Boris I.
Колеги кажете някоя изпробвана рецепта за риболов на платика на река.Там където мисля да ходя течението не е много бързо, а дълбочината е към 3-4 метра.Мисля да ловя на щека.Дълбочината навсякъде е еднаква, така че на 9,50 м. ще е достатъчно.Поздрави!

Re: Захранка за платика на река.

Публикувано на: Съб Ное 03, 2012 7:55
от Doktor-5
Два пакета Голд-про, един пакет супер фийд, един пакет Натюр всичко това на Меарсел Ван ден Енде. Два килограма хубава лепкава глина. Някакъв ароматизатор-Брасем, или шоколад, 200гр жълта троха. Разбъркваш час преди риболова. Накълцваш 300-400гр торен, като го добавяш на порции комбиниран с бял и тежки кастери.
За стръв ти препоръчвам грозд от тънки торни подпрени с бял!
Успех!

Re: Захранка за платика на река.

Публикувано на: Съб Ное 03, 2012 11:32
от Boris I.
Ще я пробвам.Аз мисля торните да ги подавам отделно с глина и кастери, а може би вердеас, защото така в храната няма да са толкова пресни.

Re: Захранка за платика на река.

Публикувано на: Сря Фев 27, 2013 16:56
от pastira
Тая на колегата DOKTOR-5 е супер

Re: Захранка за платика на река.

Публикувано на: Чет Фев 28, 2013 8:41
от outstanding
Колега тази която ще ти предложа е много ефективна и ефтина :) . Вземаш един чорапогашник, 2 нарязани хляба и 15-20 ванилийки.
Хващаш ги по 3-4 филийки , топиш във водата (най добре от водоема където ще ловиш) и ги дробиш в чорапогашника и сипваш по 1 ванилийка. Полсе слагаш 1 камак вътре , земаш една стара дебела корда , връзваш за едно шише за шамандура и си готов :)

Re: Захранка за платика на река.

Публикувано на: Чет Фев 28, 2013 23:17
от martineti
Doktor-5 написа:Два пакета Голд-про, един пакет супер фийд, един пакет Натюр всичко това на Меарсел Ван ден Енде. Два килограма хубава лепкава глина. Някакъв ароматизатор-Брасем, или шоколад, 200гр жълта троха. Разбъркваш час преди риболова. Накълцваш 300-400гр торен, като го добавяш на порции комбиниран с бял и тежки кастери.
За стръв ти препоръчвам грозд от тънки торни подпрени с бял!
Успех!
Наистина добра рецепта