Подготовка

Форум за рибешките манджи и деликатеси.
dobriq
Мнения: 100
Регистриран на: Чет Дек 29, 2011 17:58
Риболов: щека,мач,болонезе,уип и др

Подготовка

Мнение от dobriq »

Здравейте колеги...По традиция тука при нас на откриването на риболова има състезание...Значи състезанието ще е по риболов на шаран...Миналата година зарибиха един водоем с шарани по 2-3-4кг ...Около 400 шарана...Есента имаше състезание аз станах първи при децата с улов 9.160кг.. 3 шарана....Сега на откриване ще има пак състезание...Направих част от подготовката...Взех един пакет захранка за фидера..Sensas Fine Moture Carp fishmeal...За стреляне взех един пакет царевични пелети ...На българска фирма...Взех един Пелети Starbaits Hot Demon 6mm...13лв....Както и едни дребни пелети Халибут по около 2-3мм...Тях мисля половината да ги добавя към храната...Качих се с колелото до водоема преди една седмица и видях че точно на втичалото на около 2-3м дълбочина играят яко шараните...Там мисля да застана тъй като състезанието ще е без сектори..Сега искам да ви попитам..Добра идея ли ще е ако взема тука има една храна за гълъби в нея има всякакви семена...Да взема около 2кг и да е сваря...След това да е ароматизирам и да добавя 2-3 кутии царевица...И да ходя няколко дена преди риболова да си подхранвам мястото с този микс и с малко пелети...Тука имаме и едни рибни пелети за храна на риби в развъдници по 1.40лв/кг....Мисля да взема 2-3 кг за предварително захранване ...Добра ли е тактиката...И кажете дали тези неща ще ми свършат работа...Ще ловя на мач и фидер..А и да не пускам нова тема...Взех си едно влакно Colmic Inglease Arwen 0.185mm..За мача...МИ то много се къдри...Става като спирала ...Дали да не го сменя и него ? ..МОля ви помогнете!!!

dobriq
Мнения: 100
Регистриран на: Чет Дек 29, 2011 17:58
Риболов: щека,мач,болонезе,уип и др

Re: Подготовка

Мнение от dobriq »

Никой ли няма мнение ?

Аватар
outsider
Мнения: 2468
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 16:03
Риболов: състезателен фидер
Местоположение: Loire , France
дал Браво: 44 пъти
получил Браво: 2404 пъти

Re: Подготовка

Мнение от outsider »

Задаваш адски много въпроси в един пост , колега. Да се чуди човек на кое да отговори. Все пак : не ми се вярва да има проблем във влакното на Колмик - по-скоро си го навил кофти , или макарата е за боклука.
Храната за гълъби не я познавам , но такива смески обикновено са УЖАСНО слепващи , дори и в сурово състояние - сварeна ще стане нещо , което няма дa сe разтвори три дни.
И нещо , което не успях да разбера - как си захранваш мястото преди съсетзание? Искаш да кажеш , че на състезанието можеш да си избереш къде да застанеш?!? :roll:
500 street fights, and you could consider yourself a legitimate tough guy. You need them for experience , to develop leather skin - so I got started....
2018: IIIII
2019: IIIII IIIII II
2020: I

dobriq
Мнения: 100
Регистриран на: Чет Дек 29, 2011 17:58
Риболов: щека,мач,болонезе,уип и др

Re: Подготовка

Мнение от dobriq »

да колега...Това ще е просто откриване..Кой където иска застава и човека с най-много риба се класира там на 1-во ,2-ро и 3-то място :)

Публикувай отговор

Обратно към “Захранки и стръв”