Страница 1 от 2

e-fish ми не стават

Публикувано на: Нед Юли 26, 2015 9:40
от mitchell86
Пиша тази тема тук с ясното съзнание,че не е за тук,но като по-посещаван раздел.Бесен съм на онлайн магазина e-fish.Вече няколко пъти си поръчвам такъми от там и никога не е минало без проблеми.Онзи ден исках да закупя две макари Пен Сламер 460 на цена 182лв.но след разговор по телефона,ми съобщиха,че има малък проблем.Цената беше вече 205лв.на което аз отговарям не,благодаря.Поръчвам си два пъти видица Ъгли Стик 12-25lb(в наличност).Поръчка-отказана.Защо?!Никой не знае!И аз работя с хора,и ако моето поведение е като вашето,никой няма да ме потърси.Какви всъщност сте вие(знам,че се пише с главна буква)?Определено,търговци не сте,или поне не коректни.Учете се от Воблершоп и Хидростарт,че те от своя страна умаляха да правят отстъпки :D .За което голямо благодарско

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Нед Юли 26, 2015 18:13
от max
Кое не ти е ясно колега - ако не си разбрал Пен и Шекспир имат нов вносител. Поради промяната доста време нямаше в наличност почти нищо. В момента има сламери но цената е различна за което както разбирам си бил информиран (цената не се определя от нас) . Ъгли стик тайгър голд не фигурира в новия каталог и най вероятно няма да се продава вече. Всичко което е качено в магазина не може да бъде със 100% обективна наличност както при нас така и във всеки друг е- магазин (вкл. и във воблершоп) . Мисля че не си бил подлъган по никакъв начин нито с пари , нито с обещания. Въпреки това като собственик искренно се извинявам за причиненото неудобство от името на целият ни екип.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Пон Юли 27, 2015 9:22
от mitchell86
За смяната на вносителити зная,но на вас това ви е бизнеса и нищо не ви оправдава.Актуализирайте си сайта.Позволи ми моля те да не се съглася с теб,относно воблершопа.Извиненията ги приемам,но с вашият магазин съм приключил.

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Пон Юли 27, 2015 9:50
от Д-р Флекс
mitchell86 написа:За смяната на вносителити зная,но на вас това ви е бизнеса и нищо не ви оправдава.Актуализирайте си сайта.Позволи ми моля те да не се съглася с теб,относно воблершопа.Извиненията ги приемам,но с вашият магазин съм приключил.
Доста рязко влизане, колега. В правото си да критикуваш е-fish, но реалността е, че всеки е-магазин има своите "тесни места", и то не само у нас. Включително и "воблершопа", и далеч по-големи и авторитетни е-магазини. Когато не са настъпили щети за купувача, безсмислено е да се драматизира едно случило се недоразумение ...

Аз съм пазарувал няколко пъти от е-fish, и съм напълно доволен от комуникацията и от закупените артикули, нямам никакви намерения да "приключвам" с тях :)

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Пон Юли 27, 2015 10:31
от ilian iliev
За пътите които съм пазарувал от тях проблеми не съм имал.Даже на една поръчка ми пратиха и един доста добър воблер подарък.Така че и аз не мисля да приключвам с тях :wink:

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Пон Юли 27, 2015 17:32
от max
Благодаря на всички за изказаното мнение, както и за критиката :)

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Нед Авг 02, 2015 23:17
от Emo-83
Макар да не работя вече в този магазин,не мога да обвиня собственика за неточностите.Аз също имам проблеми с обновяването на информацията.
Ще дам само за пример,че продуктите на Оунер се промениха ценово три пъти за пет месеца!
Цените на Шимано,както на Гамакатцу и всички останали марки,скочиха по няколко пъти заради долара,йената и не знам още по-какви причини.
За това вина,нямат нито вносителите,нито ние,които работим с тях.
Това е една от причините,тотално да спра с промяната на цените(то всеки ден,нещо ново).Днес го продавам на тази цена,а на следващия ден,не мога да го купя с печалбата,която уж трябва да съм реализирал.
Ъгли Стиковете и Пеновете,наистина променят вносителя си и за сега,дори нямат едрова цена.
Именно,поради тези причини съм оставил личния си телефон,на моя сайт и всеки един клиент,може да се обади,като обсъдим покупката и поръчката.
Онлайн магазините пазаруваме не от един вносител,а те не синхронизирано променят цените си,за да седнем и да ги завършим,веднъж поне за тази година.
За това също се извинявам,на клиентите си.

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Пон Авг 03, 2015 11:28
от ndn
Попринцип всички вносители си имат собствени online магазини, където като поръчате няма да има неприятни изненади.
Незнам защо (вероятно от незнание) си усложнявате живота и поръчвате от подобни посредници.

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Пон Авг 03, 2015 11:31
от Д-р Флекс
ndn написа:Попринцип всички вносители си имат собствени online магазини, където като поръчате няма да има неприятни изненади.
Незнам защо (вероятно от незнание) си усложнявате живота и поръчвате от подобни посредници.

Колега, може ли линк към сайта на вносителя на Zip Baits?

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Пон Авг 03, 2015 11:38
от ndn
Д-р Флекс написа: Колега, може ли линк към сайта на вносителя на Zip Baits?
Аз лично съм си купувал от магазин Велвет във Варна.
Имат и онлайн магазин, който не се подържа добре, но пък винаги може да им се обадите и да получите информация за наличности, защото стоката им не е виртуална а е пред очите им в физическия магазин:
http://www.velvet-net.com/category/244/zip-baits.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Немога да грантирам дали те са директните вносители, но съм забелязал че e-fish продават много от нещата на Велвет.

Мисля че всеки може да ползва google и да се информира по подробно преди да поръчва от някъде. Тук също има добра информация:
http://www.fishing-mania.com/catalog/inner.php?id=4" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Пон Авг 03, 2015 12:16
от Д-р Флекс
ndn написа: ...
Благодаря!

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Пон Авг 03, 2015 16:18
от max
ndn написа:................защото стоката им не е виртуална а е пред очите им в физическия магазин..............
Колега долното го пускам само като контрапункт на коментара ти. Аз лично имам както виртуална така и доста налична стока. :D Смятам че за интернет търговец държа не малко неща на склад. Специално за воблерите смея да твърдя че имаме по голяма физическа наличност от средно статистически физически риболовен магазин.

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Пон Авг 03, 2015 16:33
от Emo-83
ndn написа:Попринцип всички вносители си имат собствени online магазини, където като поръчате няма да има неприятни изненади.
Незнам защо (вероятно от незнание) си усложнявате живота и поръчвате от подобни посредници.
Колега,може да сме посредници,но всички вносители в София се допитват до нас при внос на определени стоки.....по-конкретно за сом,бяла и риболов от лодка.
Ние сме реални бойци,а не само търговци.Колкото и не скромно да звучи,не зная някой да разбира повече от нас за риболов на сом.
Иво не само прави филми с Калоян Белополски,а лови рибите доста успешно по морето.Той ли не знае,какви воблери и такъми трябват за там :!: :?:
Жоро Орозов е вносителя на Халкото,но аз се бия за цветовете и кои точно воблери да се внесат.
Ами чупещото Страйк-Про,на което в момента им късат трътките по язовирите,кой казва,кои цветове и защо,точно тях.Кой ги наложи и как!?
Ами Спрото толстолопите,кой ги наложи,не с думи,а с реални сомове и клипове към тях.
Ето сега свърши Бели Денсъра на Куантум,но понеже е много ловящ воблер се прави опит да се поръча на Страйк Про.Ако те го откажат съм се разбрал с Косьо Спортекс,да ги прави.
Може да има страхотни търговци,но има и добри риболовци.Със стоки на пазара е пълно,а от воблери е море......смяташ ли,че всичко е хубаво и става :!: :?:
Освен това,дай да не си кривим душата,че почти всички когато научат някоя стока,търсят да я вземат на най-ниската цена.
Писал бил Иво,че има Ъглито в наличност.Ами 10 пръчки свършват за два дена,а сега как ги няма, ще продам 50бр. за седмица.Може ли да отбележиш всеки един артикул на секундата.
Но,ако се обадиш по телефона,веднага ще ти предложа,подобна въдица с различен надпис за по-малко пари.
Ние работим със всички вносители и продаваме нещата,които наистина стават и ловят.Нямаме никаква файда,от морето с воблери,да ти набутам някакви,а не ловящите в момента.Целта ми е да те направя щастлив,защото утре,пак ще ме потърсиш,а не еднократна езда.
Не зная,дали някога си смятал,колко можеш да спестиш,като пари от правене на грешки в покупките.Иначе Онлайн магазини бол......там всичко е хубаво,за което и да попиташ,все става.
Най-силното оръжие е информацията,а точно ние я имаме и то на секундата.Сега мога да ти кажа колко сома има в последните два дни и на кои воблери на Искъра,Монтана,Стамболийски,Жребчево,Ивайловград и др.
В момента правя подводни клипове на воблерите и кой как се движи на определена дълбочина.Кой,го прави това.....ти ми кажи :!: :?:
Избора на търговец и стока е ваш.Никой не пазарува с пушка на главата.Но с точен съвет,ще постигнеш най-добрата цена. :idea:
Съгласен с последния пост на Иво.

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Пон Авг 03, 2015 19:07
от Д-р Флекс
Аз не случайно зададох въпроса за ZipBaits на колегата, и не бих казал, че съм изненадан от отговора му. Това
Незнам защо (вероятно от незнание) си усложнявате живота и поръчвате от подобни посредници

последвано от препоръки към сайтове на ... "подобни посредници",показва или непознаване на пазара на риболовни артикули у нас, или местен варненски шовинизъм :D Или и двете.

Re: e-fish ми не стават😃

Публикувано на: Пон Авг 03, 2015 21:24
от ndn
Др Флекс какъв е смисълът да ме питаш за неща на които знаеш отговорът по добре от мене?
Никой не е всезнаеш и няма смисъл да се изпитаме във форума кой какви знания има.

Никой не може да ме убеди че има някакво предимстово да купувам от посредници.
Както вече написах ако колегата автор на темата си беше поръчал нещата от директния вносител щеше да си спести нервите и разочарованието. Не се печели от "продаване" на неща които не са налични или актуални като цени. Резултатът от подобни практики е и тази тема.