Зарибяване лин и щука
- kroumoff
- Мнения: 842
- Регистриран на: Пон Юли 30, 2007 17:25
- Местоположение: Pernik
- получил Браво: 1 път
Зарибяване лин и щука
Не знам къде да пусна темата ...
Имате ли идея за около 20-25 март как да намеря - закупя малки линчета до 3-4 см или щуклета до 10 см
По 50-100 броя или повече.
Имате ли идея за около 20-25 март как да намеря - закупя малки линчета до 3-4 см или щуклета до 10 см
По 50-100 броя или повече.
Св. Софроний Кандидатвидренски - по рибе на полугодие
The EGI Red Label intoxication
The EGI Red Label intoxication
- vankata86
- Мнения: 227
- Регистриран на: Вто Окт 12, 2010 22:31
- Риболов: Pole and Match Fishing
- Местоположение: София
- Обратна връзка:
Тук колегата предлага щуклета http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=43936
В риболова не е важно да знаеш много - а нужното!Catch And...
Да хванеш риба е удоволствие,но да я върнеш-още повече!!! Release!
Да хванеш риба е удоволствие,но да я върнеш-още повече!!! Release!
- Васил Ламбов
- Мнения: 2082
- Регистриран на: Пет Апр 11, 2008 23:24
- Местоположение: sofia
- получил Браво: 3 пъти
- ZLAK
- Мнения: 2586
- Регистриран на: Съб Дек 18, 2004 11:42
- Риболов: ..?...О , да !
- Местоположение: Пловдив
- дал Браво: 103 пъти
- получил Браво: 137 пъти
- Обратна връзка:
Краси , през 20 - 25 март никъде няма щуклета по 10 см !
Или са току-що излюпени личинки , или още не са се излюпили , или са по около 20 см. от миналогодишното потомство. От последните е почти невъзможно да намериш , така че изчакай до началото на май и може да купиш щучки по 5-7 см. от тазгодишните.
При нас има в института по рибовъдство в Пловдив.
Или са току-що излюпени личинки , или още не са се излюпили , или са по около 20 см. от миналогодишното потомство. От последните е почти невъзможно да намериш , така че изчакай до началото на май и може да купиш щучки по 5-7 см. от тазгодишните.
При нас има в института по рибовъдство в Пловдив.
" Рано или късно всеки рибар стига до спининга."
Алберт Айнщайн
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Всички се оплакват от липсата на пари, а от липсата на ум - никой.
Еврейска мъдрост
Алберт Айнщайн
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Всички се оплакват от липсата на пари, а от липсата на ум - никой.
Еврейска мъдрост
- ZLAK
- Мнения: 2586
- Регистриран на: Съб Дек 18, 2004 11:42
- Риболов: ..?...О , да !
- Местоположение: Пловдив
- дал Браво: 103 пъти
- получил Браво: 137 пъти
- Обратна връзка:
Преди време люпиха. Може би поради липса на интерес да са спрели , но и на други места има зарибител.
Само желание да има
Само желание да има
" Рано или късно всеки рибар стига до спининга."
Алберт Айнщайн
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Всички се оплакват от липсата на пари, а от липсата на ум - никой.
Еврейска мъдрост
Алберт Айнщайн
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Всички се оплакват от липсата на пари, а от липсата на ум - никой.
Еврейска мъдрост
- Simbat
- Мнения: 1298
- Регистриран на: Пон Ное 20, 2006 4:01
- Местоположение: Planeth Earth
- дал Браво: 1 път
- получил Браво: 3 пъти
- Обратна връзка:
Остъй ги тия линчета.Вземи пъстървички.Доказано най бързо расте хищника на тях !
В случая разбира се,че се шегувам,но другото не е шега.В САЩ най качествените водоеми за Бас и Щука са тези,които се зарибяват с пъстърва ! По някаква причина хищника много добре наддава на пъстървова диета.
В случая разбира се,че се шегувам,но другото не е шега.В САЩ най качествените водоеми за Бас и Щука са тези,които се зарибяват с пъстърва ! По някаква причина хищника много добре наддава на пъстървова диета.
____________________________
"Confidence is going after Moby Dick in a
rowboat and taking the tartar sauce with you."
Zig Ziglar
"Confidence is going after Moby Dick in a
rowboat and taking the tartar sauce with you."
Zig Ziglar