Помогнете да зарибим с балканска пъстърва

или форум за Catch&Release идеята.
Бат Стан
Мнения: 10812
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 0:21
Местоположение: при пъстървите на Станкови бараки
дал Браво: 5 пъти
получил Браво: 50 пъти
ЛС/Мейл:

Помогнете да зарибим с балканска пъстърва

Мнениеот Бат Стан » Пет Окт 18, 2013 12:13

Скъпи приятели, обръщаме се към вас с молба да помогнете в една от най-мащабните акции за зарибяване с балканска пъстърва. „Лидл” и риболовен клуб "Балканка" организираха игра, чиято цел е да върне живота в планинските реки на България.
Играта е във „Фейсбук” на адрес https://www.facebook.com/lidlbulgaria/a ... 1118375826
Ммного е лесна, въпросът е да хванете балканска пъстърва. На всяка една уловена от вас риба от този вид "Лидл" финансира по една истинска балканка за зарибяване. Рибите ще бъдат пуснати от членове и симпатизанти от клуб "Балканка". Клубът се явява един от най-големите зарибители в България с балканска пъстърва, дотук е пуснал почти 100 000 пъстърви, закупени изцяло със средства от членски внос и спонсори. Отделно „Балканка” беше избран наскоро за партньор в зарибяването на един от планинските паркове с балканска пъстърва в проект за 250 000 рибки. Дотук с транспорт и доброволци клубът е участвал в разселването на 125 000 пъстървички в парка и още толкова останаха за догодина. Сайтът на клуба е balkanka.bg
Ще ви бъдем благодарни на всички, ако отделите от времето си да поиграете на играта и да се опитате да уловите някоя балканска пъстърва (в играта кълват и други риби, но за зарибяването се зачитат само балканките). Благодарим ви предварително, от самото зарибяване ще има пълен отчет със снимки, репортажи и др.
Клуб по спортен риболов "Балканка"

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 2 и 0 госта