Хвани И Пусни - репортажи

Форум за спининговия риболов, чиито любезни домакини са майсторите от “Старите видри”.
Публикувай отговор
Аватар
Paviljon
Мнения: 262
Регистриран на: Сря Юни 30, 2010 13:02
Местоположение: на реката !!!
дал Браво: 35 пъти
получил Браво: 361 пъти

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от Paviljon »

Здравейте колеги,

Тази седмица отново бях командировка. Случих обаче страхотни горещини в посоката, към която се бях отправил. При това бях с още един колега и за съжаление пъстървовата ми река за риболов пропадна и трябваше да се задоволя единия ден на кефалско място. Нямаше лошо :mrgreen: Лошото беше горещината, в която се потопих. Вода се лееше от мен, а реката беше толкова топла, че рибите също бяха толкова апатични. Успях да хвана няколко кефала, но заради жегата ме домързя да ги снимам.

На следващия ден очакван риболов от доста време по Янтра. Реката страхотна, но жегата и жулещият пек и тук се бяха настанили трайно. Въздухът беше влажен и свалих няколко килограма от изпотяване. Рибите определено бяха решили да пасуват, независимо разнообразието от примамки, с които ги обстрелвах. Доста места смених и се придвижвах, но нямаше удар, дори и на малка рибка. На едно място за 10 мин успях да хвана три хубави риби на сребриста MOSCA 4-ти номер. Тях вече ги снимах и ги изпратих по живо, по здраво. Дори и с три риби се накефих, че иначе щях да си остана единствено с раздирането на водната шир. Ето няколко снимки да онагледят излета втория ден.

Изображение

Парвият кефал малко над 30 см, но заради течението прискърца за миг аванса :mrgreen:

Изображение

Ето и другите два малко по-малки.

Изображение

Изображение

Двата часа риболов минаха неусетно, както и започнаха.

Луната ми изпрати към колата и ми каза "До следващия път" :D

Изображение

Поздрави и наслука :fish15:
Сдружение "Балканка"
http://www.balkanka.bg
Попивай красотата с очите и душата !!!
http://www.concept.bg

Аватар
Paviljon
Мнения: 262
Регистриран на: Сря Юни 30, 2010 13:02
Местоположение: на реката !!!
дал Браво: 35 пъти
получил Браво: 361 пъти

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от Paviljon »

Привет колеги,

Бяхме се разбрали с колегата Starlight да направим съвместен риболов. От работа само клавиши му били в очите, та викам дай малко да се разведри. Денят беше определен още преди няколко седмици събота на 05.09.2015 г. Дойде да ме събере с колата по ранни зори и с мръсна газ се отправихме към предначертаната река. Пътят мина в приказки и раздумки както обикновено в рибарски лакърдии :) Стигнахме на мястото, спретнахме багажите (кепове, фотоапарати, примамки) и се спуснахме към планинската река. Бях го довел на място, където знаех, че има пъстърви. Ето я и реката.

Изображение

Явно обаче и други хора, недобронамерени, знаеха за въпросното място (все пак България не е огромна територия), защото рибите бяха доста поразредени. Единственото "хубаво" беше, че са ловени с въдица, а не с други средства, унищожаващи всичко, което се движи. Риби все пак се забелязваха, но бяха скромни по размер. Както и да е. Завързахме по една блесна и започнахме да замятаме иден през друг, за да се опитаме да хванем някоя и друга притаила се балканка, колкото и да бяха нарядко. Обаче отново ударихме на камък. Рибите, които виждахме не бяха много и активни. Времето беше топло наистина, но пък водата си беше идеална като температура. Чат пат имаше по някое проследяване, плахо почукване и съвсееем рядко някоя се престрашаваше да атакува, като разбира се се и откачаше. Късмет. Затова пък се любувахме на природата, на красотата, която се откриваше пред сетивата ни и снимахме и замятахме и отново снимахме. После изяждахме по някой сандвич и отново се придвижвахме към следващото перспективно място. А местата страхотни. Редуваха се дълги обширни или тесни вирове, като някои и доста дълбоки.

Изображение

На тази снимка се вижда Мариян, който дебне една пъстърва.

Изображение

Изображение

Изображение

Стигнахме до един вир, в който се спотайваха зад камъните една дузина пъстърви. Имаше и малки и такива до около 30 см. Заметнах блесната и една от тях атакува, но както обикновено се откачи в краката ми, тъй като съм с безконтрени примамки, а и не държах въдицата ниско до водата. Гледам го Мариян как засия, като видя струпалите се петнисти красавици. Замерва ги с какви ли не примамки, но не и не. Продължихме нагоре по реката, като се редуваха бързи и спокойни участъци. Все още нямахме обаче извадена риба. Хеле на едно място успях да се разпиша с една уловена риба на ръба на мерност

Изображение

След усмивка последва връщане в ловната територия
Това беше и единствената риба, която заснех през деня. Останалите уловени не бяха по-големи от тази и реших да не ги тормозя. Хвана се дори една, която си беше направо зарибителен материал. Малко по-голяма от блесната и си беше атакувала блесната по учебник. Дори и със скромните си сантиметри балканката си беше точкувана отвсякъде като по-големите й посестрими. Внимателно изваждане на куката и обратно във водата. Времето летеше, като бясно както винаги като сме за риба. Странна работа :mrgreen:

Изображение

Достигнахме и до златните вирове, където слънцето се оглеждаше косо и придаваше на картината особена живописност.

Изображение

Изображение

Изображение

Към края на риболовния маратон достигнахме до участък на реката, където рибите си бяха както от свят светува. Имаше и малки и големи пъстърви, които съжителстваха заедно. чат пат се забелязваше как някоя атакува преминаваща муха. Зад един камък Мариян забеляза как се спотайват 5-6 хубави мерни пъстърви. Първо той ги атакува с всякакви примамки, после аз, но бяха апатични към подадените примамки. На моменти се разбягваха, като светкавици и после отново се връщаха зад камъка, където дебнеха за нещо по-интересно от подхвърляните от нас изкуственяци. За оставащия час риболов преди да тръгнем да се прибираме поти във всяко вирче имаше по плаха атака на риби, които са закачаха за миг и после сами се и освобождаваха :)

Изображение

Изображение

Риби през деня може да се каже, че не хванахме, освен няколкото закачени. На връщане обратно към колата забелязахме на местата, по които бяхме хвърляли че преминават сенки и на по-охранени пъстърви, но явно и ден не случихме. На капак на всичко направих и най-мощното си пребиване, съчетано със стремглаво свободно падане от 2 метра и нещо, омекотяване на падането със задник, превъртане във въздуха и пльосване в реката мощно. За късмет нямах нищо счупено по тялото или изкълчване. Единствено леко посинен задник и смачкани слънчеви очила. Мариян беше свидетел на тройния аксел, който заформих :mrgreen:

Поздрави с последния кадър от кристалната планинска река и до скоро

Изображение
Сдружение "Балканка"
http://www.balkanka.bg
Попивай красотата с очите и душата !!!
http://www.concept.bg

Аватар
Paviljon
Мнения: 262
Регистриран на: Сря Юни 30, 2010 13:02
Местоположение: на реката !!!
дал Браво: 35 пъти
получил Браво: 361 пъти

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от Paviljon »

Привет дружина,

Ето, че дойде време за последния ми репортаж в тази прекрасна тема за 2015 г. Де да можеше времето да не спира, но вече идва моментът, когато петнистите красавици ще влезнат в заслужена брачна игра.

Водих дълго време душевна борба дали да отида за риба в неделя гледайки прогнозата за времето, а и тъмните сиви облаци, които обгръщаха всичко във влага напоена от спускащите се капки дъжд. Тъй като друг ден не оставаше решението беше налице. В неделя 27.09.2015 г. съм за риба, закривайки пъстървовия сезон на настоящата година.

Ставането както всеки път беше доста рано. Е не беше в 3.00 :mrgreen: Дадох се час и половина отгоре. Спретнах багажите, сандвичите, фототехниката и бях готов за тръгване. С една малка подробност. Не можех да си намеря качулката на якето. Дават го дъжд, а без качулка щеше да си е доста къпещо. Обърнах всичко, но така и не я намерих. Е разбира се като се прибрах видях къде е. "След дъжд, качулка". Посетих и МЕТРО в ранни зори, но и там не намерих. Значи само с якето :)

Навсякъде докато пътувах беше влажно и валежно, а на места дори и с гъсти мъгли от изпаренията. Музиката звучеше приятно, а сърцето тръпнеше от срещата с реката, която беше избрана след сложни размисли, гледане на прогнози и какви ли още не сложни изчисления. Надявах се единствено да не е мътна. То че щеше да е дъждовно ясно, но ако е като боза всичко се проваляше. Е като я видях, стана ясно, че не е съвсем като боза, но прилично замътена :( Каквото е, такова. Навлякох се, опаковах се и зареден с преповдигнато настроение се понесох в атака към реката. По пътя ме посрещна ето този младеж, който май само той се чувстваше на място в това време

Изображение

Прескочих го внимателно и се приближих към първото перспективно място. Заредих патрондаша с един Пантер Мартин 6 с единична безконтрена кука и стрелях. Забелязах как една пъстървуна удари, но се откачи :( Така продължи и още близо три часа. Стрелях във всеки един вир, бързей, но или нямаше атака, заради замътената вода или ако нещо се закачеше, се откачаше след няколко оборота или пред краката ми. Пуста работа. Не стига лошото време, която ми напълни врата с влага, а ми и рибите пасуваха. Ето я и реката да се придобие представа за замътването.

Изображение

Изображение

Като изключим този факт, магията беше навсякъде около мен. Навсякъде около мен цветовете бяха толкова наситени и магически, че дори фактът, че съм на това приказно място ми бяха достатъчни да заредят душата ми. А бе и рибка трябваше да хвана, за да се отчета на закриването :mrgreen: Иначе ще остане отворен прозорец... Всяка една тревичка и клонка бяха накичени с водни гирлянди, които на моменти се отронваха и капваха със засилка във вировете и правеха пльокващи кръгчета или уцелваха мен самия от всички страни. Вировете, макар и със замътен отенък бяха толкова приказни. Замисляйки се сега, докато стоя на компютъра и пиша, като затворя очи съм все още там в планината, обгърнат от влагата и шума на спускащата се вода. Птичките също се бяха изпокрили. Само аз с въдицата и някой заблуден охлюв се разхождахме.

Достигнах поредното замътено, но красиво място.

Изображение
Притаих се в единия край и заметнах първи, втори, трети път. На последното обиране все едно закачих в дъното, но не :mrgreen: Беше си риба и то красива борбена балканка, на която никак не й се излизаше от укритието. Дърпаше бясно, а и аванса скръцна за миг. Водата съвсем се замъти от нея, но в крайна сметка полегна в кепа, който докато сваля от гърба щях да се пребия. Беше прекрасен балканец 30+ см, който докато го откачах от куката не престана да се бори. Викам му "щраквам те за спомен и обратно те връщам"

Изображение

Изображение

С ярки точки и по маслената перка

Изображение
Целият се бях разтреперил от вълнение. Ето че вече открих и с уловена борбена риба, която определено ще ми държи влага по време на забраната.

Малко по-нататък докато пробвах на всяко перспективно място ме атакува и друга петниста красавица, по-малка от предишната.

Изображение

А местата, през които преминавах ...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Еее не спря да вали и това си е. Подгизнах до кости. Бяха подгизнали и нападалите листа на дърветата, които образуваха мек килим по земята,пружиниращ под ботушите ми.

Изображение

Изображение

Истинска красота, на която бях свидетел. Можех за няколко часа да й се полюбувам преди отново да се върна в големия оживен град.

Оставаше още малко време за риболов преди да достигна до колата, а хич не ми се искаше да приключва всичко. Смрачаването обаче ми даваше сигнали, че стига толкова за този ден. Подари ме още няколко рибки, като последната също не се предаде без енергични пируети, опръскващо всичко наоколо по време на борбата. Балканка 30- см

Изображение
Ето още няколко снимки от прекрасното място, на което бях попаднал за броени часове.

Изображение

Изображение

Изображение

Равносметката за деня беше 5-6 уловени пъстърви и двойно повече изтървани. Въпреки лошото време съм изключително доволен и емоционално зареден.

Тази година пъстървовите риболови не бяха много, но въпреки това съм доволен. На част от реките рибите бяха оредяли, благодарение на човешката намеса. Малко хора се замислят колко крехка е цялата екосистема, не само в реките, а и по планините и горите. Нещо като е унищожено, трудно се възстановява. Трябват много усилия, а в повечето случаи дори е и невъзможно. Така, че дано повече хора се замислим върху случващото се. Капка по капка става вир. Ако и милеещите за природата и съвестните риболовци се увеличим ще е голям успех.

Поздрави и наслука на всички колеги и поздрави с последния кадър. Есента чука на вратата. Носи студеното със себе си, но пък е красива :)

Водата сама ги беше подредила, като за снимка

Изображение
Сдружение "Балканка"
http://www.balkanka.bg
Попивай красотата с очите и душата !!!
http://www.concept.bg

Аватар
баш майстора
Мнения: 5007
Регистриран на: Вто Юли 08, 2008 16:24
Риболов: Online
Местоположение: София
дал Браво: 1125 пъти
получил Браво: 774 пъти

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от баш майстора »

Традиционно хубав репортаж! :D
Paviljon написа:Забелязах как една пъстървуна удари, но се откачи :( Така продължи и още близо три часа. Стрелях във всеки един вир, бързей, но или нямаше атака, заради замътената вода или ако нещо се закачеше, се откачаше след няколко оборота или пред краката ми.
Това го наблюдавам и аз през последните ми два излета. Рибите или само преследват примамката, без да я нападат, или ако атакуват само чукват по нея, без да се опитват да я налапат. Явно си бранят територията, а не се хранят. :roll: Има надежда за мен значи. Проблемът не е (изцяло) в задвъдичното устройство. :oops:
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."

Аватар
Paviljon
Мнения: 262
Регистриран на: Сря Юни 30, 2010 13:02
Местоположение: на реката !!!
дал Браво: 35 пъти
получил Браво: 361 пъти

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от Paviljon »

баш майстора написа:Традиционно хубав репортаж! :D
Paviljon написа:Забелязах как една пъстървуна удари, но се откачи :( Така продължи и още близо три часа. Стрелях във всеки един вир, бързей, но или нямаше атака, заради замътената вода или ако нещо се закачеше, се откачаше след няколко оборота или пред краката ми.
Това го наблюдавам и аз през последните ми два излета. Рибите или само преследват примамката, без да я нападат, или ако атакуват само чукват по нея, без да се опитват да я налапат. Явно си бранят територията, а не се хранят. :roll: Има надежда за мен значи. Проблемът не е (изцяло) в задвъдичното устройство. :oops:
Надеждата умира последна :) Абе понякога и в задвъдичното устройство има проблеми, но когато случаите зачестят ни замисля дали е само в него. Аз понякога го отдавам и на единичната безконтрена кука, но определено е вярно, че понякога само ни проверяват дали сме нащрек :mrgreen:
Сдружение "Балканка"
http://www.balkanka.bg
Попивай красотата с очите и душата !!!
http://www.concept.bg

Аватар
Paviljon
Мнения: 262
Регистриран на: Сря Юни 30, 2010 13:02
Местоположение: на реката !!!
дал Браво: 35 пъти
получил Браво: 361 пъти

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от Paviljon »

Привет колеги,

Приключи пъстървовият риболов за тази година, но не и риболова като цяло :mrgreen:

Измина една седмица от последния ми риболов, в средата на миналата седмица. Бях командировка в страната и нямаше как да не се впусна в нови риболовни приключения. Въдицата беше заела обичайното си място в багажника на колата и единствено чакаше и тя кога ще я разгъна и размятам в някоя река. Още първия ден от работното пътуване останаха 2 часа, в които да начеша крастата. Реката не е голяма. Бях поаднал случайно на нея преди 2 години и чат пат се отбивам до нея, когато съм в района. Паркирах колата, скокнах набързо в екипировката и с тръпнещо сърце се отправих към водата приклекнал леко. Времето беше облачно, но малко преди да се приближа съвсем до водата се показа слънцето и обагри всичко около мен във вълшебни нюанси :)

Изображение

Изображение

Завързах в края на линията едно грозно пате (беше си доста хубаво всъщност) и заметнах. На първата проводка още, диагонално ме атакува и първият кефал, но се откачи бързо. Втори не повтори и затова се преместих. На следващото място още с първото замятане ме проследи и атакува неголям, но борбен кефал

Изображение

Изображение

Изображение

Бърза фотосесия и обратно в реката. Казах му да повика по-големите. Така се и оказа. Повика ги, но забравих да продължа с пожеланието. Само ги повика да ги видя, но не и да се хване някой. На едно от местата придвижвайки се като партизанин, надигнах око сред едни храсталаци и на труднодостъпно място забелязах сенки на големи риби, толкова големи, че сенките заемаха почти цялата площ на хубавото петно. Вълнението голямо. Заметнах от сложна и неудобна стойка, но не уцелих петното, а в едно клонче на надвиснало дърво. Добре, че се откачи след известно опъване на линията. Замятане отново. Цопване точно където трябва. Тъмните сенки забързаха ход, като акули пред жертва. Грозното пате беше атакувано от едър и борбен кефал, но борбата продължи за части от секундата. Дори тази среща ме накара сърцето да заблъска лудо в гърдите. Рибите се изпокриха и останаха единствено по-дребните, като този, който се показа от същото място.

Изображение

Часът напредна и светлината бързо загуби от светлите си нюанси и се спусна мрак. Първия ден толкова. Следващия ден се бях разбрал предварително с колегата slavv да направим съвместен риболов в следобедните часове на същото място. Служебните ангажименти отминаха и хоп към 14,30 ч бях на реката. Спретнах се и Станислав се появи в уречения час и той въоръжен с блеснарката. Заметнах на първите няколко места и набързо се уловиха 2-3 кефала, но не бяха от големите. Нямах търпение да се хване някоя по-голяма и борбена риба. Станислав ми разказваше толкова сладкодумно за предишни риболовни успехи. Ако аз не успеех да хвана нещо по-така, се надявах поне него да наблюдавам в показното. Станислав ровеше предимно на повърхностни примамки, които за мен бяха новост. Наблюдавах го какво прави и как боравеше с пръчката. Перфектни отработени движения.

Изображение

Не мина много време и първата риба му атакува. Застанах и само го наблюдавах. На едно от следващите замятания го атакува красива и борбена риба, която бързо след хващането беше дарена със свобода.

Изображение

Кефалът беше много красив. Определено.

Придвижвахме се по реката, като сенки, за да не ни усетят рибните сенки в реката. На едно трудно достъпно място ме остави аз първи да заметна. Огледах първо мястото и в едно петънце се спотайваше охранен кефал. Навсякъде беше обрасло и се наложи да сменя примамката с плуваща. Заложих на малък плуващ воблер HZL с окраска на балканска пъстърва. Заметнах и точно в петното падна. Едрият кефал се изнерви и направи бързи кръгове и се скри. Викам си "замятам отново". Втори изстрел и точно на правилното място. Един оборот и друг кефал със сходни размери атакува и разпени водата. Заби се за момент в подводната растителност, но с борбата си се откопчи от тях и го придърпах до себе си. Още във водата се забелязваше, че е със страхотна окраска. Загребах го с кепа и вътре полегна най-красивия кефал, който съм хващал досега. Абсолютно златна риба. Жълт кефал със силна мускулатура, който дори и извън водата се бореше за живота. Измерването показа 41-42 см. От вълнение трудно можех да го заснема. Все пак това е златната рибка :mrgreen:

Изображение

Изображение

Последва и пускането на свобода, а ръцете и краката потреперваха от вълнение :)
Желания си помислих по-късно, когато се бях прибрал вече.

Тази риба ми беше достатъчна за целия риболов. Толкова се накефих. Пробвахме и на други места по-нататък, но за съжаление само една риба се улови още. Големите риби пасуваха този ден. Все пак и двамата със Станислав хванахме хубави и красиви риби.

Още няколко снимки

Изображение

Изображение

Няколкото часа риболов се изпариха като миг. Компанията беше страхотна и живот и здраве и друг път бихме повторили. На Станислав благодаря за съветите и майсторската демонстрация :)

Поздрави и наслука :fish15:
Сдружение "Балканка"
http://www.balkanka.bg
Попивай красотата с очите и душата !!!
http://www.concept.bg

spin_master
Мнения: 511
Регистриран на: Чет Сеп 23, 2010 16:52
Риболов: спининг
Местоположение: София
дал Браво: 135 пъти
получил Браво: 98 пъти

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от spin_master »

Страхотен репортажи риболов! Като погледнах снимките на реката първата ми мисъл беше за щуките. Няма ли в тази река щуки?

Аватар
Paviljon
Мнения: 262
Регистриран на: Сря Юни 30, 2010 13:02
Местоположение: на реката !!!
дал Браво: 35 пъти
получил Браво: 361 пъти

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от Paviljon »

Колега Spin_master не съм чул да има щука, макар, че изглежда определено щукарско място.
Сдружение "Балканка"
http://www.balkanka.bg
Попивай красотата с очите и душата !!!
http://www.concept.bg

Аватар
Slavv
Мнения: 156
Регистриран на: Съб Май 12, 2012 19:15
Риболов: Спининг
Местоположение: Варна
дал Браво: 622 пъти
получил Браво: 46 пъти

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от Slavv »

Благодаря и аз Павка, със сигурност ще има и друг съвместен риболов. :tup:
Няма щука колега, със сигурност би могло да има пъстърва, ноо.....

dobrikk
Мнения: 339
Регистриран на: Сря Юли 15, 2009 15:54
Местоположение: Бургас
дал Браво: 146 пъти
получил Браво: 121 пъти

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от dobrikk »

Колега,
не знам каква е тази риба (златната), която си хванал, но наистина е много красива!
Аз до сега такъв кефал не съм виждал.

konsulov
Мнения: 299
Регистриран на: Вто Сеп 02, 2008 12:15
Местоположение: Варна
дал Браво: 55 пъти
получил Браво: 93 пъти

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от konsulov »

Поздрави и на двамата. Страхотен разказ и снимки. И златни риби щом е имало...

Аватар
Тюлена
Мнения: 193
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 21:54
Местоположение: София
дал Браво: 15 пъти

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от Тюлена »

Този уикенд направихме сомска разходка с двама младежи. Общо хванахме четири сомчета.
Пофалих се аз,както си му е реда не един корифей,и те кво ми вика кУрифея:
"Мале-е-е той верно е гръчав на смок " :lol: :lol: :lol:
Къ да не го цунеш.
п.п.Сома,не корифея
Изображение

Изображение
п.п.Искам да благодаря и на един друг корифей без,който нямаше да има клип,а много е вероятно и риба да нямаше. Благодаря Васко.
Последна промяна 1 на Тюлена, променена общо 0 пъти
Вземете само спомени,оставете само стъпки.

Аватар
Христо Златев
Мнения: 1062
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 21:17
Местоположение: Ботевград
дал Браво: 145 пъти
получил Браво: 145 пъти

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от Христо Златев »

УжасТ :shock: , даже и ти хвана :D :D :D .

Аватар
starlight
Мнения: 931
Регистриран на: Вто Сеп 29, 2009 11:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от starlight »

Добре, че му се обадих, иначе щеше да си остане капо :)

Аватар
starlight
Мнения: 931
Регистриран на: Вто Сеп 29, 2009 11:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Хвани И Пусни - репортажи

Мнение от starlight »

Първа снимана пъстърва за сезон 2016

Миналата година, нещо много зле от към риболов. Тази незнам как ще е, но за сега не е много добре :)
Денят е Събота. Нямах планове да ходя никъде, но Бат Стан ми се обади в Петък и едвам ме нави :)

И така 6:30 потеглихме от София. Още в първия вир успях да закача една балканка.
От там рибите нещо ги хвана липсата... още една река налазена от човешкия корморан :)

Риби нямаше особено много, но за сметка на това си поснимах:

Изображение

Изображение

Изображение

Някой неща могат да се видят само в определен момент от годината. Ето и едно от тях:

Изображение

Хайде и по една рибка от мен:

Изображение

.. и от Бат Стан:

Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Спининг риболов”