Щото пробвах с ex.fast амаа не се получавят много работите. Area трябва да еМунчо написа:По-параболични е по-удачно като цяло, въпреки че мормишинга така или иначе е бамбашка работа...

Щото пробвах с ex.fast амаа не се получавят много работите. Area трябва да еМунчо написа:По-параболични е по-удачно като цяло, въпреки че мормишинга така или иначе е бамбашка работа...
Бялата птица доста глуха и сополива въдица, нищо че пише че е екстра фаст.сирака написа:За blue,white и expert...0.5-5 гр.
Значи твърда пръчка също става, но трябва да е с много нисък реален тест по примамки. В този случай обаче сме ограничени във воденето до високочестотни трептения без големи амлитуди. Ако ловим пък на свободно падане, което е много резултатно, ролята на строя се ограничава до закачането на рибите, което не е без значение, защото тук прекалено стегнатата въдица изтърва доста риби поради спецификата на риболова.HaveFun написа:Щото пробвах с ex.fast амаа не се получавят много работите. Area трябва да еМунчо написа:По-параболични е по-удачно като цяло, въпреки че мормишинга така или иначе е бамбашка работа...
Солидаризирам се за Бялата птица - не става. Синята също е по-скоро микроджиова. За нано и мормо действително Ебисуто е по-добро - ползвал съм го доста, както и доста колеги. Варианта до 3 грама позволява да се лови джигово с глави до 2 грама плюс примамка, като долната граница при мормишките е около 0.4 грама, ако ползваме достатъчно тънко монофилно влакно - 0.10мм.сирака написа:Здравейте!
Някой,има ли наблюдение,над някоя от пръчките на Фаворит?
Имам предвид 0,5-5. Бях си наумил за Ебису,ама го няма...
Благодаря!
Набутал си се, има и за 38.50 лвcekal написа:
И аз открих сезона, пък си разлових с 2 гр.чебурашка и алибаба полаирс новото оръжие - FL Sakana Hanta Ultra Jig 2.28. Брои камъчета и песъчинки, работи звънко при всякакви грамажи и костуретки. Чакам оферта за съвместен риболов от майстори и разбирачи /много имало такива/, да видим какви умения ще покажат срещу въдица от 40 лева.