Бракониери.........

Няма значение дали го ловите от брега, от лодка на влачене или на кльонк, удари ли ... адреналинът е на макс ;)
Аватар
Lacho
Мнения: 86
Регистриран на: Пет Мар 21, 2008 21:09
Местоположение: София
дал Браво: 3 пъти

Бракониери.........

Мнение от Lacho »

До болка познато на всички. Предлагам в тази тема да обсъждаме как е най-добре да се действа в случей на среща с такива БОКЛУЦИ,когато ЯРА и МВР те отсвирят и не сте достатъчно хора за да ги наритате и да си развалите излета.

Аватар
Lacho
Мнения: 86
Регистриран на: Пет Мар 21, 2008 21:09
Местоположение: София
дал Браво: 3 пъти

Re: Бракониери.........

Мнение от Lacho »

Последната ми случка ме обезвери и не знам вече какво да правя. А именно...
Двамата със жена ми сме на И.Г миналата седмица. Лагеруваме на Цимбала. Привечер двама местни боклуци започват да си разпъват мрежата точно срещу нас,на има-няма 50-70м.
Аз откачам,почвам клетви и псувни....а те ме питат:
- А бе,кво ти пречи? Риба бол.
В този момент не мисля,че съм сам със жена ми,взимам едно дърво,скачам в лодката и отивам при тях. Нова серия псувни,закани за прегазване и споменаване на името на Румен (Козела) леко им сви перките. Накарах ги да извадят мрежата на брега. Оставиха я в един чувал и леко-леко се изнесоха. Ама фургонът им е на около 200м от бивака ми и те не си тръгнаха а си повикаха компания и започнаха да си поркат. Звъннах на Емо,той ми даде тел. на Рангел(от охраната на язовира). Звънях на Яра,на РПУто в И.Г и.....нищо.Единствено Рангел ми отдели 30-40м по тел., и ме увери,че те го познават МНОГО добре и ако се опитват да ми създават проблеми да спомена името му. А той ще ги навести съвсем скоро. Чувалът с мрежата си стоя три дена на брега с надеждата ми някой да дойде да я вземе,да му обесня,да му покажа хората които още бяха там и си правеха навес на фургона.....Ноооо,пак нищо.
Та какво да правим???
П.П На следващият ден на обяд видяхме и други "колеги" да си разпъват мрежа към стената в един залив. Не звънях на никой,просто няма смисъл....май трябва да се оправяме сами. Ама как?

Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на сом”