А докато чакам, завъртях малко по-ситни мокрици вчера - на №14. То и тези куки ми привършват, та .....
За днес - толкова. Ще се пробвам да сменя бетона с малко мирис на водица и напъпила природа.

Тези стрмерчета на Керамоти със сигурност ще ловят заргани, чернокоп, кокали и кольос! С малки бели и розови скаридки ще се ловят и платерините. На хлебна муха със захранване също. Аз планирах едно отиване дотам миналия Септември с прът седмица, но ковида го провали.jagger1 написа: ↑Пон Мар 29, 2021 21:36 А бе знаеш си ти какво да вързваш. Класик си. Вечните и проверени нимфи. Заек и фазан. Симфонията на нимфите.![]()
Благодаря ти за заргановите линкове. Идват ми дюшеш в момента. Имам една комшийка на ранчото, която има апартамент на Керамоти и е голяма фенка на морския риболов. 6-7 месеца в годината е там и всеки ден е на риболов. Умора няма. Та отдавна се каня да й спретна един малък подарък - някое чепаре и задължително ще й вържа от тези стримеретки. Само куки трябва да намеря, че почти нищо не ми е останало вече от запасите. Една година не съм зареждал склада ми.
Ти пробвал ли си ги тези стримеретки? Ако са добри, ще имаш един армаган от мен - специално изпълнение. Само да заредя склада с кукички.![]()
Вързах едно пробно на каквато кука имах (в случая Daiichi, кафяв бронз). Размер #12. Размер на окото - 5 мм.
Докторе, благодаря за инфото. Ще вържа и на по-големи размери. И аз клонях към размери #8, #10, #12, но ми направи впечатление първия клип, в който Сергей обяснява защо залага на малки мухи и схемата с пилкера. Гледах клипа няколко пъти внимателно.