Модератори и техните изисквания за съвместното ни общуване.

ОФФСом
Аватар
lovo M
Мнения: 455
Регистриран на: Пет Яну 02, 2009 5:51
Местоположение: мадрид
получил Браво: 1 път

Re: Модератори и техните изисквания за съвместното ни общува

Мнениеот lovo M » Сря Авг 14, 2013 0:32

Emo-83 написа:Нека малко и аз да послушам,какво,къде,кога.


До вчера ни убеждаваш ,че ''бате Емо всичко знае''....щото постоянно му се обаждат.Сега друга серенада пееш. :D Не-се заяждам... :D Просто не-довършвате нещата до там,за да стане дискусия.Лично аз не-съм съгласен с някои ваши твърдения...особено за риболова на кльонк,и по точно,каква да бъде стръвта. :!: :!: :!: Франето,подсказа нещо,даже и ти Емо написа някои истини.......Но куките и оловата ги оставете за металурзите,вие нема кво да ги криете от сома''това пък се отнасяше за Дамян''.Просто изпускате много по съществени неща. :wink: :wink: :idea:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!

Emo-83
Търговец
Мнения: 16980
Регистриран на: Чет Дек 21, 2006 17:23
Местоположение: Sofia
дал Браво: 263 пъти
получил Браво: 262 пъти

Re: Модератори и техните изисквания за съвместното ни общува

Мнениеот Emo-83 » Сря Авг 14, 2013 1:03

Нещата не се изпускат,а не се казват.Стръвта е от огромно значение и мога да пиша с часове за това.Но не го правя,защото все сърдити има.....издавам им тайните,дето не са ми ги казали те.Освен това без друго ме обельосват без никакво право.....щото тия с тайните са чели и са зяпали,като апльовци кога им пишех нещата преди години.
Българина е това.Отвориш един,хване една читава риба,повярва си,че голям риболовец и после трай,другите да не знаят.И са ми най-любимите,тези самоуките....дето те са измислили кльонка....нищо,че той е от древноста.
Питатат,питат и после айде мини в лево бе балък.Това дърво съм го гризал многократно.
Дали се заяждаш или не,ама въобще не ми пука.Ти също не споделяш Стояне.Без да се заяждам,ама сам написа във форума,че щели да ти се разсърдят братята Испанци,ако ни кажеш нещо.А кажи де......на езика ти,ама все не излиза.Еми тогава,нямаш право на горните думи.
За серенадата съм я пял,кога е трябвало и ти даже сомове не ловеше още.Казвали ми звънци....вярваш ли си,та го пишеш.Много е трудно да се сетиш,за елементарни неща.Е нека някой да ми каже какво толкова ми е казал.Един път не ми звънна телефона с отговор.....все въпроси.Научил съм се на някои неща единствено от Мацака и заедно с Томахавката сме стигали до истини.Друг мъц не ми е казал.....освен колегата Пики.
Модератор,вече не искам да съм.Опитах ви и от меда и от жилото.В началото предлагах кой ли не,да осъществява контрол.....Франко,Марко,Бейса.....забравих ги другите,а пък не е толкова важно.....не приеха.Съгласих се уж да спася форума....мислех,че ще се оправя.Е не можах.....навлекох си още врагове.За това следващия да загрява по тъча.
Но до като съм тук,простотии повече няма да има.Или се пише по заглавията или е така, ще е тишина.
Никой не си зададе въпроса.Чакай бе аз какво дадох на този форум и колегите си,та имам претенции и упреци към тях.
В един форум,не е нужно всички да са знаещи.Тук влизат,нови и млади колеги.Те задават своите въпроси.Дали са тъпи или не.....не се знае,защото както гледам половината са без никаква риболовна култура,за което не са виновни....форума за какво е!
На тези хора не трябва да им се обърне внимание.Той,ако знаеше,нямаше да се забие с въпроса за металургията тук Стояне.....щеше да влезне в БГ Мама.А дали тя е важна или не.....направи си един експеримент.Вържи една жива риба само през хрилете и без куки,а на другата въдица сложи Метъл-Хамер и после ми кажи колко 10 на 0 са кълванетата на едното и на другото.
Пинизи,може да прилагате на други.....на мен не,защото не съм тъпо парче.Цял живот ловя риби и пак ще ги хващам,а на колегата дето ходил На риба ще му кажа......от пионерите съм в пускането на сомове.Сега дойде ред да ги прибирам,кога си искам и според съвестта и убежденията ми.
http://fishem.bg/

Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта