Re: Направихте ли ракия бе хахахааа
Публикувано на: Нед Ное 02, 2014 19:16
Има във фейсбук,гледай там, тука няма смисъл.stancom написа:Компромати няма ли
Форум за риболов.
https://forum.fishing-mania.com/
Има във фейсбук,гледай там, тука няма смисъл.stancom написа:Компромати няма ли
Донка,мен не ме вкарвай в това число.Знам всичко за ракиятаAnton_65 написа:...,абе фатки много има дето не ги знаем, но със споделяне се научава
Е това е истината кратко ясно и точно,аз само бих добавил и много добра хигиена на бидоните и правилното им измиване и ПОДСУШАВАНЕ след жибрите...franko написа:Пешо, всичко зависи от залагането на джибрата.Там е тънкият момент за добра ракия.
Заложиш ли добра джибра и грижиш ли се за нея,резултата не закъснява.Другият момент е да отделиш първака(1л/100л) и да събираш ракията до 50* .
Никой не слагам или го слагам че не знае как се вари,но има неща дето не сме ги знаели,нали затова си пишем тук за ракий а ти впредвид количеството матрял и захар си отличник ,можеше още малко да изцедиш ама другата г.питах за 4 - ти за теб и казанджията потвърди,щях да мина преди обед да ви видя ама отидох от нощна на 40 - то уж за малко....и да тръгнаха едни хубави тлъсти каракуди по кило забравих за васfranko написа:Донка,мен не ме вкарвай в това число.Знам всичко за ракиятаAnton_65 написа:...,абе фатки много има дето не ги знаем, но със споделяне се научава
Вчера се върнах от казана,та резултата е от 220кг "Булгар" и 50кг захар-75л ракия на 58* +25л на 27* патоки за догодина.
Такава ракия съществува, само в мечтите на онзи шмиргел дет ти е разправял за туй,онуй
Фране скрий 1л да я пробваме догодинаfranko написа:Донка,мен не ме вкарвай в това число.Знам всичко за ракиятаAnton_65 написа:...,абе фатки много има дето не ги знаем, но със споделяне се научава
Вчера се върнах от казана,та резултата е от 220кг "Булгар" и 50кг захар-75л ракия на 58* +25л на 27* патоки за догодина.
Такава ракия съществува, само в мечтите на онзи шмиргел дет ти е разправял за туй,онуй
Фране скрий 1л да я пробваме догодинаfranko написа:Донка,мен не ме вкарвай в това число.Знам всичко за ракиятаAnton_65 написа:...,абе фатки много има дето не ги знаем, но със споделяне се научава
Вчера се върнах от казана,та резултата е от 220кг "Булгар" и 50кг захар-75л ракия на 58* +25л на 27* патоки за догодина.
Такава ракия съществува, само в мечтите на онзи шмиргел дет ти е разправял за туй,онуй
Дончо ,дозата глицерин е 2мл на литър ракия,а аз слагам по 0.5-1мл.Слага се в разредената ракия.Anton_65 написа: колко грама глицерин се слага,за по лесно смятане относно цялото количество,и преди да се разреди или след това се слага