NOEBY TEST

Тук ловят с примамка, мултипликатор и чепата пръчка.
quietriot
Мнения: 9341
Регистриран на: Пет Фев 23, 2007 13:39
Местоположение: СОФИЯ/ЯМБОЛ
дал Браво: 106 пъти
получил Браво: 153 пъти

NOEBY TEST

Мнение от quietriot »

За целта бях приготвил пръчка Noeby Infinite Bass NBBC702M(128 гр) с макара Noeby NonSuch Custom(205 гр) - общо 333 гр.
Оказа се, че не било толкова сложно :D и макар да не постигах рекордни дистанции, още на 5-6 хвърляне направих сефтето на кастинг комплекта :fish2:

Изображение
В изпълнение на една уговорка пък и гложден от дълбоко любопитсвто събрах групата Аз, Юри и Ванката у отидохме на Езерото в Дружба да направим водни проби на въпросния кастингов такъм.
Незнам какво влакно беше навил Андон на мултито , с него пробвахме, но категорично не става за целта, защото беше хлабаво и се впиваше и правеше овъррънове постоянно , но пък теста стана много по прецизен откъм настройки , но извода е че мултито, че мултито търпи само много гладки плетено , много плътно навито на шпулата.

Сега пръчката е много приятна като кастинг, далеч не колеста, започва да се гъне почти от средата на второ коляно и достана напомня за Гад Чейсър като строй, но по луксозно изпълнение или за Мейджър Крафтове , Овър севън донякъде, водачите са нормално големи а не микро като на чейзсъра , хубав макаро дължач на пръчкат и хубав корк и добро връзване.
С примамки хвърля прилично примамки от 5 до 25 без никакви узилия на дистанции до 50 м, не сме се хамалили, все пак е за тестове не за чупене. Едноделната дръжка много се хареса на Юри и е достъчно дебела за добър захват.
В заключение много приятна пръчка с универсална акция за ежедневна употреба и идеален речен вариянт с акцията си.
Не сме пробвали като Павката , повече да добиевм субективно усещане дали е удобна и дали хвърля, а не колко и е макса , изредихме 10 тина примамки двамата с Юри, Ванката инаше занимавка да ми прбва файн тела на Крафт.

Що се касае до мултито, хм то е интересна смецица от Абу , Дайва и Шимано, дръжка Абу, Шпула дайва с цемтробежна спирачка и корпус подобен на някои шимана.
Има си магнитна и центробежна спирачка, която е много лесна за работа след като отвориш капака. каст контрола е плавен и доста фин и шпулата се развърта доста прилично.
В заключение приятно бюджетно решение за парите си.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
не е много подробно, но и не съм целял да е , който се интересува ще пита ;) .

Публикувай отговор

Обратно към “Бейткастинг”