Фотоконкурс за FilStar календар 2019

Безплатна зона за анонси от фирмите вносителки на риболовни такъми в България.
Аватар
Filstar екип
Мнения: 741
Регистриран на: Пет Фев 07, 2014 14:56
дал Браво: 12 пъти
получил Браво: 138 пъти
Обратна връзка:

Фотоконкурс за FilStar календар 2019

Мнение от Filstar екип »

Изображение

Здравейте, приятели, стартираме тазгодишния ни конкурс за FilStar календар 2019.

Очакваме вашите снимки, но първо молим да се запознаете с условията :):

Всяка година FilStar издава фирмен календар, който включва снимки с риболовна насоченост. За FilStar календар 2019 година компанията иска да включи шестте най-интересни и сполучливи риболовни момента, които риболовците са уловили със своя фотоапарат през годината. Споделете своите риболовни подвизи и вземете участие в нашия FilStar фотоконкурс за най-атрактивни риболовни снимки.

Всички желаещи да споделят своите риболовни кадри и да получат възможност те да бъдат включени в календара за 2019 година, могат да изпращат снимките си на следния e-mail адрес:

calendar@filstar.com

Ако желаете да ни изпратите повече от 4 снимки наведнъж, молим да го направите, като ни изпратите линк за сваляне през http://www.dox.bg, http://www.wetransfer.com или друга платформа, защото има вероятност да не получим всички снимки.

Кампанията ще продължи до 15.09.2018 година, когато шестте най-добри снимки ще бъдат определени и включени в следващия ни календар. Гордите победители и притежатели на съответните снимки ще получат награда – FilStar ваучер за пазаруване на риболовни стоки на стойност 100 лв.

Имената на победителите и техните снимки ще бъдат оповестени след приключване на фотоконкурса на сайта на FilStar – http://www.filstar.com

Допълнителни условия:

- Снимките, които изпращате, трябва да бъдат Ваша собственост.

- В рамките на кампанията един участник може да изпрати до 40 снимки общо.

- Желателно е да се изпраща оригиналът на направената снимка с възможно най-добро качество. Големината и качеството на снимката също са определящи за включването ѝ в календара – препоръчително е снимката да бъде направена с фотоапарат, да е заснета във формат пейзаж (landscape) и да бъде 300dpi.

- При изпращане на Вашата снимка е желателно да дадете информация относно предоставената снимка - кога, къде, от кого е направена и друга информация, която сметнете, че би била любопитна.

- FilStar ваучер за пазаруване на риболовни стоки на стойност 100лв. се предоставя за всяка избрана снимка, която ще бъде част от новия календар. Ако се избере повече от една снимка, която е собственост на един участник, този участник ще получи брой ваучери на стойност 100лв, който е равен на броя избрани негови/нейни снимки.

- FilStar ваучерът за пазаруване на риболовни стоки на стойност 100лв. може да се използва за закупуване на всякакви налични продукти от сайта www.filstar.com.

- След като изпратите Вашите снимки на посочения e-mail адрес Вие давате съгласието си FilStar да разполага с Вашите снимки, както сметне за необходимо – да ги публикува в своя фирмен календар, интернет страници, рекламни материали, Facebook. При публикуването на снимките във Facebook ще бъде посочено името на техния притежател.

Аватар
Filstar екип
Мнения: 741
Регистриран на: Пет Фев 07, 2014 14:56
дал Браво: 12 пъти
получил Браво: 138 пъти
Обратна връзка:

Re: Фотоконкурс за FilStar календар 2019

Мнение от Filstar екип »

Здравейте, приятели, както някои от вас вече може да са забелязали, конкурсът ни за FilStar календар 2019 приключи и вече избрахме кои снимки ще красят календара ни :)

Може да видите всички получени снимки ТУК, а ето и кои са победителите:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Тъй като и тази година ще има благотворителни календари, избрахме 13 снимки (12 + 1 заглавна за благотворителните ни календари) при първоначално предвидени 6.

Публикувай отговор

Обратно към “Такъми Нюз”