Zam Z Tail воденето е важно да е много бавно .Аз да си призная при риболова ми в бг през декември не заложих и не настоявах на джеркове,а е трябвало .

Да разбира сеД-р Флекс написа:Чудесно! А дали би споделил марки, размери, други параметри на примамките?
Д-р Флекс написа:Да, никакви проблеми. Стига да можеш комфортно да замяташ и да водиш успешно във водата сравнително тежките джъркови примамки.
valeri hinkov написа:Д-р Флекс написа:Да, никакви проблеми. Стига да можеш комфортно да замяташ и да водиш успешно във водата сравнително тежките джъркови примамки.
а да бе да, чак пък никакви проблеми. Мен ако ме накарат да ловя с обикновенна спинингарка джеркови примамки, ще се откажа от риболова
Сблъсък на две тектонски плочи в ШТукариадата!)))))Д-р Флекс написа:valeri hinkov написа:Д-р Флекс написа:Да, никакви проблеми. Стига да можеш комфортно да замяташ и да водиш успешно във водата сравнително тежките джъркови примамки.
а да бе да, чак пък никакви проблеми. Мен ако ме накарат да ловя с обикновенна спинингарка джеркови примамки, ще се откажа от риболова
А да бе, светът, и щуките, в частност, около теб и капризите ти се въртят...я Тодор с каква спинингарка замята, и не само замята, ами и лови ... и то какви?!?
valeri hinkov написа: