Дано вече да си ги трогнал тия митничарчета, та и ние останалите, да минем гратис. Че бройката с чакащи от това али, отива вече към 70такачка, с включително и упоменат от тебе подобен класьор с комплект блесни.....Димитър Тодоров написа:Последният път митничарите се огледаха точно в такъв един прост,китайски класьор за блесни и шепата блесни+класьораpreparatos написа:Здравейте.
Как се пише на англииски - Класьор за блесни и воблери? Ще трябва да поръчам една по-голямка, че бройката от нови попълнения, тамън за откриването, ще набъбне драстично.....
от Али порастнаха неусетно с още 30-ина кинта и две разходки до пощата. Секс да не видят до Димитровден!![]()
BGN 1.19 51%СКИДКА | 1 шт. плавающая Минноу рыболовная приманка Лазерная жесткая искусственная приманка 3D глаза 6,5 см 4 г рыболовные воблеры Crankbait Minnowsivagor написа:Здравейте, някой има ли полеви опит с тези воблери. Има доста добри ревюта за тях, но ми е интересно на местна почва има ли успехи с тях. Аз ще споделя....но след месец и нещо като дойдат...:)Screenshot_20190504-085828.png
Откачанията според мен се дължат на малка контра, а не на тъпа кука. Не съм ловил пъстърва, но лефера и чернокопа също много се откача, като се разскача над водата. Аз проблема съм го решил с ръчно изработени куки с огроооомни контри. Откакто ги ползвам почти нямам откачена риба . Тези също са с големи контри, но са дебeлички.preparatos написа:... повечето пъстърви, дори и вече изкарани често се откачат. Да предложите хубави остри тройки....
Би ли споделил с нас китайските биячи? аз пък след това ще споделя едни кукиpreparatos написа:Успях да селектирам уловистите китайски биячи, но забелязах, че повечето пъстърви, дори и вече изкарани често се откачат. Да предложите хубави остри тройки....
Мерси. Поръчах 10ките па да видм. Ако се сещате пак такива с голяма контра, само че тъмни....rap66 написа:Откачанията според мен се дължат на малка контра, а не на тъпа кука. Не съм ловил пъстърва, но лефера и чернокопа също много се откача, като се разскача над водата. Аз проблема съм го решил с ръчно изработени куки с огроооомни контри. Откакто ги ползвам почти нямам откачена риба . Тези също са с големи контри, но са дебeлички.preparatos написа:... повечето пъстърви, дори и вече изкарани често се откачат. Да предложите хубави остри тройки....
С тия пазарлъци, не се ли сети кой е най-подходяшия бияч....blader2 написа:Би ли споделил с нас китайските биячи? аз пък след това ще споделя едни кукиpreparatos написа:Успях да селектирам уловистите китайски биячи, но забелязах, че повечето пъстърви, дори и вече изкарани често се откачат. Да предложите хубави остри тройки....