Щастливият воблер:)

Форум за спининговия риболов, чиито любезни домакини са майсторите от “Старите видри”.
Публикувай отговор
сирака
Мнения: 85
Регистриран на: Пет Яну 18, 2013 7:49
Риболов: Релаксиращ
Местоположение: Ямбол
дал Браво: 91 пъти
получил Браво: 53 пъти

Re: Щастливият воблер:)

Мнение от сирака »

Асти написа: Сря Дек 11, 2019 20:50 Защо се заяждате с човека? Ентусиазмът му е похвален. Кусури всеки има
Щото, не ходят за риба. :idea:
Аватар
sleepwalker
Мнения: 1573
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 22:31
Риболов: Спининг
Местоположение: Шумен
дал Браво: 242 пъти
получил Браво: 252 пъти

Re: Щастливият воблер:)

Мнение от sleepwalker »

Какъв ентусиазъм, всяко цъкване и всяка камбанка са кинти и само наивник може да мисли нещо друго. Това си е фул тайм джоб отвсякъде. Не, че имам нещо против всеки да си изкарва хляба както намери за добре, но мен лично ме дразнят такива кухи зарибявки със заглавията, само и само да се вдигне трафика. А именно тая схема ползват гореизброените от мен кафеви онлайн издания. Я вижте клипчетата по-назад, там няма такива заглавия от типа "шок!", "ужас!", "боНба" и тн. и въпреки това те се радваха на добър интерес. На какво се дължи това? :) Отговорете си сами. ;) Това за мен е дразнещо, па може и щото да съм се изкривил професионално през годините в медиите, където основно верую е заглавивто да е информативно, а не подвеждащо. Иначе приятно гледане, сигурно клиповете са забавни. :)
Мунчо написа: Кефалеца и особено дребно-средния костур се отличават с доста гейски нрав и понякога е нужно да бъдат провокирани с откровено деликатни воблери и блесни, за да предприемат действия, разтърсващи сърцата ни.
muharko
Мнения: 75
Регистриран на: Пет Юли 08, 2016 18:00
Риболов: мухарски, спининг
получил Браво: 11 пъти

Re: Щастливият воблер:)

Мнение от muharko »

Аз действително не мога да ходя всеки ден за риба, защото съм работещ човек, щастието ми се усмихва един път седмично. Именно през тези дни които не съм на риба, ми е релаксиращо да чета форума и особено да гледам "Щастливият воблер", Но клипчетата в които се касае за преследване на фазани, теглене на коли не са ми забавни и не ми се връзват с заглавието.
Чета темата от първата случка, но в началото беше доста по завладяващо и релаксиращо. Някакси се наблягаше на риболова така както го практикува всеки от нас.
TurboFish
Мнения: 30
Регистриран на: Пет Дек 21, 2018 18:10
Риболов: Спининг
дал Браво: 29 пъти
получил Браво: 13 пъти

Re: Щастливият воблер:)

Мнение от TurboFish »

Трябва да си много наивен да си мислиш, че с 25к събскрайбери и с гледаемост на клиповете по 4к-10к може да не работиш друго....а само да си ходиш за риба, да снимаш, да слагаш яки заглавия на клиповете и да изкарваш пари, с които да живееш. С парите, които изкарва от ютуб за година, гаранция не му стигат да си купи дрон и камери, с които снима. Има клипове как зарибява, прави клипове с почистване на Панчерево, клип за погрома на Лобош и още други социални дейности...стимулира да се връща рибата след като е хваната, дори това му е мотото. Нито го познавам момчето, нито съм го виждал някога на живо, но според мен нещата ги прави за кеф и със социална идеия и парите не са му водещи и инвестира много повече в клиповете от това, което изкарва от тях.
Публикувай отговор

Обратно към “Спининг риболов”