Жельо, привет.
Навремето, като ученик в горните класове и аз се бях запалил по марките. Още си пазя един класьор. Марките ми не са нещо интересно. Имам няколко серии, които на мен ми харесват, а останалите са с печат или непълни серии. Ти ме подсети да си намеря класьора и да седна да си ги поразгледам някоя вечер на чашка ракийка

. А колкото до мухите и кутийките, виж тук съм го закъсал. Сигурно имам към 30 кутии пълни с мухи и кутийките се увеличават, а не намаляват за съжаление. Вижда се някаква светлина в края на кризисния тунел, но пък сега сме в забрана, а аз където ходя е над 500 метра надморска височина и ще трябва да изчакам, с криза или без криза, поне до 15 юни, когато пада забраната за рибите. Лично аз не се занимавам с глупости като:
- "А бе аз дойдох за пъстърва или щука, че са разрешени, ама хващам клен, който е забранен ...." Жалко е и това си пролича най-вече по време на карантината заради вируса.
Аз правя излети само когато всички риби са разрешени, защото бременната риба (независимо дали е случайно уловена или целенасочено) е като бременната жена: И бременната жена и бременната риба трябва да бъдат оставени спокойно да износят плода си и да родят на спокойствие. Да не ги нараняваме и да ги пазим, за да има поколение. Елементарна философия, но трудно разбираема и възприемана от българския риболовец,..... или може би по-правилно е от българския голям Гявол....
= = = = = = = = = = = = = =
Една мухица, която вчера ми хрумна да модифицирам лекичко, ей така за разнообразие и експеримент.
Поздрави.