Гласувайте хора. Това ли искате.
Няма такава Държава .За три предизборни кампаний на 4 април 110 милиона на на 4 юни 84 милиона и на 14 ноември 110 милиона. Това са пари от данъкоплатеца.
Гласувайте Хора
- Павел Иванов
- Риболов: на маса
- получил Браво: 191 пъти
Re: Гласувайте Хора
Ако спорите с идиот, има голяма вероятност в този момент той да прави същото.
Марк Твен.
Спинингиста , разширени вени нямааааа !
http://www.nflcc.com/
Марк Твен.
Спинингиста , разширени вени нямааааа !
http://www.nflcc.com/
- Iso
- Местоположение: Европейската част на България там, където хората живеят само от 8000 г.
- дал Браво: 499 пъти
- получил Браво: 697 пъти
Въпрос от избирател:
- Бате, колко ши дават да фъргам на Мустафа Герджик?
- Бате, колко ши дават да фъргам на Мустафа Герджик?
Еврипид: Властта и богатството раждат глупост и наглост.
Ако на един водоем има корморани и няма цигани това означава, че няма да хванеш нищо.
Ако на един водоем има корморани и няма цигани това означава, че няма да хванеш нищо.
- Iso
- Местоположение: Европейската част на България там, където хората живеят само от 8000 г.
- дал Браво: 499 пъти
- получил Браво: 697 пъти
Еврипид: Властта и богатството раждат глупост и наглост.
-
- Риболов: универсален
- дал Браво: 11 пъти
- получил Браво: 6 пъти
Орион, ако обичаш преведи, защото съм скаран / направо сбит / с компютърните технологии. Опитах да го копна и преведа в преводач, ама греда !
-
- получил Браво: 4 пъти
Накратко преди 4 години ДПС подкрепиха "зеления чорап комунист" и затова го избраха. Същия този човек ги разочарова/и обиди на родина/ и сега те ще гласуват против него. Плаката е от преди 4 години в Турция. Естествено нашите сънародници с двойно гражданство говорят по добре турски, затова и плаката е на този език/Агитацията на турски в Турция не е забранена, за разлика от България/. Сега Рашков обяснява как турците ще гласуват за Герджиков/всъщност си е тяхно право за кого ще гласуват, както и на всички български граждани/. Така че на лудия МИЛИЦИОНЕР няма да му минат ДС номерата./представи си какво е ставало в Белене или Скравена, ако те нарочат за враг на народа и някакъв подобен изрод ти е надзирател/.
Аз също не мога да го преведа, но се вижда бюлетина 13.
За мен избора в момента е ясен. Комунизъм или Демокрация, Русия или Европа. Диктатура или Правова държава. Аз съм за второто.
Аз също не мога да го преведа, но се вижда бюлетина 13.
За мен избора в момента е ясен. Комунизъм или Демокрация, Русия или Европа. Диктатура или Правова държава. Аз съм за второто.