Малко помощ и съвети с монтажи за дъно

Който има въпроси за online магазина на Fishing Mania, търси препоръка или съвет за такъми, може да ги пусне тук. Отговорите идват!
Rumbo
Мнения: 6
Регистриран на: Нед Юли 10, 2022 13:16
Риболов: на дъно и плувка
дал Браво: 1 път

Малко помощ и съвети с монтажи за дъно

Мнение от Rumbo »

Здравейте на всички евентуално бъдещи колеги рибари.
От скоро се запалих по риболова. Спомням си като дете как ходех по водоемите макар и не с голямо желание и ми стана едно такова носталгично да опитам и сега. Гледах в нета(не много) както и четох във форуми за монтажи и тн но не успях някак си да достигна до информацията която търся.
Наскоро се сдобих с "пръчка" Hurricane Carp 360 3lb 3sec каквото и да значи всичко това но ми казаха че е шаранджийска,колко е така вие може да споделите. От всичко казано от търговеца разбрах че е с акция 120(максимална допустима тежест при замятане мисля). Взех си въдичка и макара (бюджетни) взех си и влакна и кукички. Въпроса ми е , след основното влакно от какво се състои монтажа за дъно. В момента съм с най проста пружина тип "капан" но не съм привърженик,просто това помня от преди. Ще съм много благодарен за всякакви съвети , насоки ,видеа и така нататъка за монтажите на дъно , било то обикновено(комбинирани) или специални шаранджийски.
Публикувай отговор

Обратно към “Fishing Mania Shop”