Помощ за монтаж на дъно
Помощ за монтаж на дъно
Здравейте. Тъй-като съм новак в риболова ще ви бъда благодарен да споделите монтажи за дъно, било то шарански или обикновен. До сега хвърлях няколко пъти на пружина с готови вързани куки, не знам монтажа ми дали е бил правилен но така ми бяха казали. Ще се радвам да ударите едно рамо и да споделите монтажи за дъно. Интересува ме цялостния монтаж след основното влакно.
- koko_999
- дал Браво: 11 пъти
- получил Браво: 8 пъти
Re: Помощ за монтаж на дъно
Щом имаш достъп до Интернет, що не питаш чичко Гугъл за "риболов на дъно", "bottom fishing rigs", "донные снасти", ...
Може би не съм намерил каквото търся точно, а и всеки ден търся. Реших да се допитам до опитни булгарски рибари. Благодаря за отговора.
- koko_999
- дал Браво: 11 пъти
- получил Браво: 8 пъти
Не си написал какво търсиш, а има доста нюанси - неподвижна или течаща вода, вид риба - дънна или пелагична и така нататък...
-
- Риболов: спининг, мач, фидер
- дал Браво: 26 пъти
- получил Браво: 61 пъти
Сложна ситуация, но все пак едно хоби мнение за пружината- на основната линия нанизваш една подвижна пружина, вирбел, който я спира и къс повод с една, една, една кука. Кълването на дънните иби се отчита по върха на въдицата, ако е мек- пружината не оказва влияние тъй като е подвижна.
И така...
И така...