Мамка му на лицемерието

Разправят, че не всичко било риболов.
Аватар
Iso
Мнения: 1996
Регистриран на: Сря Юни 13, 2007 17:58
Местоположение: Европейската част на България там, където хората живеят само от 8000 г.
дал Браво: 416 пъти
получил Браво: 585 пъти

Мамка му на лицемерието

Мнение от Iso »

Случвало ми се е да гледам по 10-15 мин. откъси от турски сериали и там непрекъснато стават някакви лицемерни игрички. Не познавам турската реалност, но ако това във филмите им има 30-50% действителност те за мен са едни от най-лицемерните народи. В тези филми не става дума за сладникава американска романтика, няма комични ситуации, звучат едни такива "Кахърни" мелодии, нищо не може да се научи от тях така, че да те накара да бъдеш по-добър. Не се чудя защо се излъчват, всичко е въпрос на пари. Чудя се защо толкова хора ги гледат и как влияят на психиката им и взаимоотношението с близките им. Това формира взаимоотношенията и в нашето общество. Например, скоро се запитах може ли някой да осъди наша телевизия за разтрогване на брак защото взаимоотношенията между съпрузите е повлияно от подобни филми и как това може да се докаже?

п.п. Не става дума за лични взаимоотношения. Аз през последните десетина години съм гледал телевизия когато съм бил на гости или в обществено заведение. Такива филми гледат майка ми и други мои близки дами. :evil:
Еврипид: Властта и богатството раждат глупост и наглост.

Ако на един водоем има корморани и няма цигани това означава, че няма да хванеш нищо.
rap66
Мнения: 168
Регистриран на: Пон Фев 19, 2007 12:27
Местоположение: Варна
дал Браво: 32 пъти
получил Браво: 32 пъти

Re: Мамка му на лицемерието

Мнение от rap66 »

Женската и мъжката психики имат различия и кино индустрията явно ги е проучила. Аз не разбирам как жените гледат "Завиначи", че и връщат ако пропуснат някоя фраза, те не разбират как мога да гледам "Аватар" по няколко пъти в годината.
Публикувай отговор

Обратно към “РиболОФФ”