Мила Родино!

Разправят, че не всичко било риболов.
Аватар
Iso
Мнения: 2062
Регистриран на: Сря Юни 13, 2007 17:58
Местоположение: Европейската част на България там, където хората живеят само от 8000 г.
дал Браво: 487 пъти
получил Браво: 693 пъти

Мила Родино!

Мнение от Iso »

Мила Родино!

Чудя се защо е нужна такава администрация на най-бедната държава в ЕС.

Всичките 28 области в България са разделени на общо 265 общини. Последната промяна, която все още не е влязла в сила, е от 2021 година, когато е образувана община Обзор, отделена от община Несебър.
Общините са основната административно-териториална единица с местно самоуправление в съвременното административно-териториално деление на България.
Всяка община има определени територия, граници, население, наименование и административен център. Общината включва едно или повече съседни селища, като нейна територия е съвкупност от територията на включените в нея населени места. Общината обикновено носи името на населеното място, което е неин административен център.

2022 година:
Октомври 98 335
Ноември 98 517
Декември 98 343

* В данните не се включват наетите лица в Министерство на вътрешните работи и Министерство на отбраната.

За справка: https://www.nsi.bg/bg/content/3942/%D0% ... 1%81%D1%82

Според мен това е проява на „скромност“ от страна на статистика, която веднага ще се оправдае, че това е информация на база „официално подадени данни“. Колко е вярна тази информация само господ знае. Участвах в последното преброяване и знам, че там грешката в резултатите е доста голяма. Сигурен съм, че резултатите в гетата нямат нищо общо с действителността. Това и официалната информация за борба с престъпността, корупцията, „подобренията“ в социалния статус на българите, раждаемостта, здравеопазването, образованието, културата и т.н. ме кара да не вярвам и на тези данни. Не вярвам и по още една причина и тя е свързана с думите на мой роднина: „Б`ратчет то, ако тук (разбираме РБ) е толкова добре, всички евреи и арменци щяха да искат да живеят в нашата родина, ама не е така.“ :wink:
Еврипид: Властта и богатството раждат глупост и наглост.

Ако на един водоем има корморани и няма цигани това означава, че няма да хванеш нищо.
Публикувай отговор

Обратно към “РиболОФФ”