Нов собственик на каяк
-
- Риболов: Морски
- дал Браво: 1 път
- получил Браво: 1 път
Нов собственик на каяк
Здравейте, от скоро съм собственик на каяк които смятам да използвам за риболов и разходка основно по море,карането на каяк е нещо ново за мен,купих си каяка без да съм се качвал на подобно нещо но ми хареса много.Моят каяк е TAHE JAVA 4.10 произведен във Франция,ще съм благодарвен ако някой сподели мнение.Исках да се представя и за ди поздравя,Благодаря!
- ...
-
- TAHE JAVA
- IMG20241023113427.jpg (243.2 KiB) Преглеждано 331 пъти
Tahe kayak Java
-
- Риболов: kayak fishing
- дал Браво: 78 пъти
- получил Браво: 227 пъти
Re: Нов собственик на каяк
Понеже не си ловил от каяк - с този ще е труден риболова и в язовир, и в море, защото е гребен. Липсва мобилност. Колко можеш да гребеш на ден? А на следващия ден? Ръцете са заети с гребане. Не можеш да се държиш на течения.Evgeni.en4ev написа: ↑Съб Окт 26, 2024 21:35 Здравейте, от скоро съм собственик на каяк които смятам да използвам за риболов и разходка основно по море,карането на каяк е нещо ново за мен,купих си каяка без да съм се качвал на подобно нещо но ми хареса много.Моят каяк е TAHE JAVA 4.10 произведен във Франция,ще съм благодарвен ако някой сподели мнение.Исках да се представя и за ди поздравя,Благодаря!
Начеши сега крастата с това, а после сам ще откриеш топлата вода....
-
- Риболов: Морски
- дал Браво: 1 път
- получил Браво: 1 път
Здравей , какво точно имаш предвид , че по-дбър вариант е с педали ли? От форума разбирам че си на ти с електрониката и електрическото задвижване на каяк,което на мен също много ми допада и в близко бъдеще бих се ориентирал към такова , ти предлагаш ли за продажба такова оборудване?
Tahe kayak Java
-
- Риболов: kayak fishing
- дал Браво: 78 пъти
- получил Браво: 227 пъти
Ако няма да ловиш на тролинг - двигател не ти трябва. Най-добре тогава е с педали на Хоби моделите.Evgeni.en4ev написа: ↑Пон Ное 18, 2024 17:50 Здравей , какво точно имаш предвид , че по-дбър вариант е с педали ли? От форума разбирам че си на ти с електрониката и електрическото задвижване на каяк,което на мен също много ми допада и в близко бъдеще бих се ориентирал към такова , ти предлагаш ли за продажба такова оборудване?
Двигателя дава много възможности, и по море също, но утежнява каяка, повече хамалогия при оборудване, по-скъпа инвестиция, и все пак поддръжка, и т.н.
Риболов с гребен каяк е тегава работа при това нямане, когато ти трябва много движение да търсиш рибите. Ще каталясваш.